19.1 C
Athens

FORTNITE: Το Twitch του ανήκει ολοκληρωτικά!

To Fortnite είναι το παιχνίδι με την μεγαλύτερη θεαματικότητα στο Twitch, διπλάσια από αυτή του PUBG.

To Fortnite Intel αναφέρει ότι με βάση τα στατιστικά στοιχεία των 14 τελευταίων ημερών, και με δεδομένα από το SullyGnome, μιλάμε για νούμερα που φτάνουν τα 4.882 χιλιάδες χρόνια και 208 μέρες. Έτσι, κατάφερε να ξεπεράσει το League Of Legends, που μετρά 4.564 χρόνια και 190 μέρες.

Αποτελεί παράλληλα και το παιχνίδι που έχει γίνει περισσότερο stream, με 246 χρόνια και 231 μέρες, ενώ το PUBG βρίσκεται στα 106 χρόνια και 194 μέρες.

Μέσα στους προηγούμενους τρεις μήνες, η ημερήσια θεαματικότητα του Fortnite έφτασε από τους 45,719 viewers τον Δεκέμβρη, στους 152.486 την προηγούμενη εβδομάδα. Ο μεγάλος του ανταγωνιστής, το PUBG έχει δει δραματική πτώση, καθώς από τον Δεκέμβριο που έβλεπε 109.498, έχει πέσει στους 56.619 viewers.

Να μην ξεχνάμε ότι πριν ένα μήνα το παιχνίδι ξεπέρασε τους ταυτόχρονους χρήστες του PUBG, φτάνοντας τα 3.4 εκατομμύρια σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το PUBG συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα με τους cheaters, που πιθανότατα οδήγησαν στην πτώση του player base στο PC.

Η Epic αυτή τη στιγμή ασχολείται με τους cheaters που κάνουν team up σε solo matches, λέγοντας ότι “προτεραιότητά μας είναι τα δίκαια διασκεδαστικά παιχνίδια” και θα συνεχίσουν να “παρακολουθούν τα παιχνίδια για όλους εκείνους που καταπατούν τους κανόνες και παίζουν άδικα σε όλα τα game modes”.

Αν καταφέρει να επιλύσει τα προβλήματα, πριν φτάσουν στις διαστάσεις του PUBG, τότε σίγουρα θα καταφέρει να διατηρήσει την κορυφή.

ΠΗΓΗ: gr.ign.com

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς