18.1 C
Athens

Οι δύσκολες στιγμές της Δούκισσας Νομικού μετά το θάνατο του κουνιάδου της, Σωκράτη Κόκκαλη Jr

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η γνωστή παρουσιάστρια που έχει να διαχειριστεί εκτός από τη στενοχώρια του συζύγου της και την δική της προσωπική θλίψη

Η Δούκισσα Νομικού ήταν πραγματικά αγνώριστη στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr. Mπορεί τα τεράστια μαύρα γυαλιά να έκρυβαν τα βουρκωμένα της μάτια, αλλά η έκφραση του προσώπου της φανέρωνε τη θλίψη που βίωνε. Το πρόσωπό της ήταν συνεχώς κόκκινο, δείγμα του ότι πίσω από τα μεγάλα γυαλιά έκλαιγε διαρκώς.

Δεν ήταν μόνο το γεγονός της απώλειας ενός μέλους της οικογένειάς της, καθώς ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr ήταν ο ετεροθαλής αδερφός του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, ήταν επίσης και το γεγονός ότι οι δυο τους έκαναν αχώριστη παρέα.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο Σωκράτης με τον Δημήτρη μεγάλωσαν μαζί, από μωρά. Είχαν κοινούς κώδικες επικοινωνίας και όταν ήταν φοιτητές στη Βοστόνη είχαν νοικιάσει διαμερίσματα στο ίδιο κτίριο για να μπορούν να κάνουν παρέα αλλά και για να φροντίζει ο ένας τον άλλο.

Εκτός από τους άρρηκτους δεσμούς αίματος, όμως, τους ένωνε και μια δυνατή φιλία. Ηταν μαζί συνεχώς στις μεγάλες εξόδους, στα πάρτι αλλά και στα καλοκαίρια τους. Ηταν μαζί και στον Ολυμπιακό, αφού συνεργάζονταν συχνά σε κοινά πρότζεκτς στην ΠΑΕ, ενώ πολλές φορές τους έβλεπε κανείς να παρακολουθούν μαζί αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Συχνά τους ακολουθούσαν στο γήπεδο οι σύντροφοί τους, η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Τσούτσια (κόρη του πρώην εκδότη, Γιώργου Τσούτσια και της γνωστής κοσμικογράφου, Αθηνάς Κασιμάτη).

Τα δύο ζευγάρια έκαναν συνεχώς παρέα και τα καλοκαίρια τους στη Μύκονο, αφού η οικογένεια Κόκκαλη διατηρεί εξοχική κατοικία, στην οποία περνούσαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους. Συχνά στα περιοδικά έβλεπε κανείς φωτογραφίες τους από κοινές εξόδους για ποτό ή για φαγητό στο Νησί των Ανέμων.

Ετσι η Δούκισσα, εκτός από την απέραντη θλίψη του συζύγου της και της πεθεράς της, πρέπει να διαχειριστεί και τον πόνο της προσωπικής απώλειας ενός ανθρώπου δεν ήταν μόνο συγγενής, αλλά και πολύ στενός φίλος.

Οσοι την γνωρίζουν λένε πως οι ημέρες από την είδηση του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη Jr μέχρι και την κηδεία του ήταν ημέρες πολύ δύσκολες για την ίδια. Μάλιστα στην κηδεία του αδικοχαμένου επιχειρηματία, έδωσαν το παρών και οι γονείς της, Νίκος και Ούρσουλα Νομικού, όχι μόνο επειδή το καθήκον επέβαλε να συμπαρασταθούν στο πένθος της συμπεθέρας τους, Ελένης Κόκκαλη, αλλά και για να βρεθούν στο πλευρό της κόρης τους και να τη στηρίξουν συναισθηματικά, καθώς δεν βρισκόταν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Η νεαρή παρουσιάστρια δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα χρόνο και κάτι ημέρες μετά την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, στις 10 Ιουνίου 2017, όπου ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr πόζαρε χαμογελαστός στην οικογενειακή φωτογραφία, η ίδια αναγκάστηκε να τον συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία.

Τον συγγενή, τον φίλο, το παρεάκι της, που περίμενε ότι σε λίγο καιρό θα έδινε εκείνη το παρών στον δικό του γάμο…

Ομως, η ζωή τα έφερε αλλιώς…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς