17.1 C
Athens

Παντρεύτηκαν η Κατερίνα Μάρκου και ο Θανάσης Οικονόμου (pics)

Ο έρωτας για τη νυν βουλευτή της ΝΔ και τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ υπήρξε κεραυνοβόλος

Εις σάρκαν μίαν ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, με πολιτικό γάμο, η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Θανάση Οικονόμου.

Η βουλευτής της ΝΔ ανέβασε την είδηση του γάμου της στα social media μαζί με φωτογραφίες από την τελετή που έλαβε χώρα στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης και έδειχνε πολύ ευτυχισμένη.

«Μία νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα! Ευχή και των δύο μας να μεγαλώσει σύντομα η οικογένειά μας !!!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Μετά τον γάμο ακολούθησε το τραπέζι στο ξενοδοχείο «Poseidon Athens», στο Παλαιό Φάληρο.

Η Κατερίνα Μάρκου και ο Θανάσης Οικονόμου γνωρίστηκαν στα τέλη του 2013, όταν εκείνη ήταν ακόμη βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος, όμως είχαν και οι δύο να αντιμετωπίσουν τα διαζύγιά τους που δεν είχαν ακόμη εκδοθεί. Η βουλευτής της ΝΔ είχε ένα βελούδινο διαζύγιο με τον εκδότη Αλέξανδρο Παπαζήση, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον νυν σύζυγό της.

Ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων και σκαφών αναψυχής, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννινα, καθώς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, είχε ένα επεισοδιακό διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του Βάσω Παπαχαραλάμπους, που περιελάμβανε πολλά δικαστήρια και κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Πλέον όλα αυτά είναι παρελθόν και οι δύο τους μπορούν να απολαύσουν την κοινή τους ζωή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς