16.9 C
Athens

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τη φόρμα και τον… Φούντα στην Αυστρία

Εξαιρετική η χθεσινή ημέρα καθώς επιβεβαιώθηκαν 5/6 συνολικά επιλογές. Πάμε απευθείας να δούμε τις σημερινές μας επιλογές, οι περισσότερες εκ των οποίων προκύπτουν από το πρωτάθλημα της Αυστρίας.

Άλταχ-Λίντσερ το πρώτο παιχνίδι που θα με απασχολήσει και θα κρατήσω το να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι και στα 2 ημίχρονα. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνουν ικανή να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα από την Σάλτσμπουργκ, την Πέμπτη πραγματοποίησαν άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση την φετινή σεζόν και έφυγαν με την ισοπαλία από το Αϊντχόφεν για το Europa league. Επιπλέον εκτός έδρας μετράνε το απόλυτο σε νίκες στα έξι φετινά τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η αντίπαλος ευνοεί καθώς η Άαλταχ βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς προέρχεται από 4 σερί ήττες. Μάλιστα στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει δεχτεί 10 τέρματα.

Στο Σάλτσμπουργκ-Ραπίντ Βιένης θα ασχοληθώ με το 1+g/g. Η Σάλτσμπουργκ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στο Γκρατς κόντρα στη Στουρμ και την ήττα στο champions league από την Νάπολι και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα την πετύχει. Μιλάμε σαφέστατα για την καλύτερη ομάδα της χώρας εδώ και χρόνια η οποία εντός έδρας μετράει αήττητο σερί 50 αγώνων, μετρώντας την φετινή σεζόν 6/6 νίκες. Η Ραπίντ από την άλλη βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς προέρχεται από αήττητό σερί 7 αγώνων παρόλα αυτά το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει αισθητά στο Σάλτσμπουργκ. Παρόλα αυτά θεωρώ πως μπορεί να σημειώσει έστω ένα τέρμα όπως έχει κάνει στα 10 από τα 11 φετινά της παιχνίδια στο πρωτάθλημα με μπροστάρη τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ και του Πανιωνίου Ταξιάρχη Φούντα.

Στο Βόλφσμπεργκερ-Αντμίρα Βάκερ θα κρατήσω το 1+over 2,5. Την Πέμπτη στη Τουρκία έλαβε τέλος το αήττητο σερί των 11 παιχνιδιών για τους γηπεδούχους οι οποίοι ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπασάκσεχιρ για την 3η αγωνιστική του Europa league. Εντός συνόρων όμως παραμένουν σε εξαιρετική κατάσταση καθώς μετράνε αήττητο σερί 8 αγώνων, βρίσκονται στην 3η θέση του πρωταθλήματος και εντός έδρας μετράνε 4 νίκες σε 6 παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ως ομάδα καθώς μετράνε μόλις 8 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές. Και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στα υψηλά σκορ με τη Βόγσμπεργκερ να μετράει 5/6 over 2,5 εντός έδρας και την Αντμίρα 5/6 over 2,5 εκτός έδρας.

Στη Γερμανία το σημερινό πρόγραμμα δεν μου αρέσει καθόλου στοιχηματικά. Μοναδικό σημείο το οποίο θα κρατήσω είναι το 1Χ+g/g στην αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ κόντρα στην Άιντραχτ. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια για το Europa league. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ ενώ οι φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις και να διευρύνουν το αήττητο σερί τους. Θεωρώ πως το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και από εκεί και πέρα αν μια ομάδα καταφέρει να πάρει το παιχνίδι αυτή είναι η Γκλάντμπαχ.

Επιλογές:

Άαλταχ-Λίντσερ να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι και στα 2 ημίχρονα (2,20)
Σάλτσμπουργκ-Ραπίντ Βιένης (2,22)
Βόλφσμπεργκερ-Αντμίρα Βάκερ 1+over 2,5 (1,75)
Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρ. 1Χ+g/g (1,95)

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς