24.3 C
Athens

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Έξι επιλογές… made in Germany!

Οποίος παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι της Μάιντζ κόντρα στην Κολωνία θα συνειδητοποίησε πως το πρόβλημα με την διαιτησία δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι σε ένα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ χέρι το οποίο συνέβη μέσα στν περιοχή της Μάιντζ από ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και παρόλο που ο διαιτητής πήγε στο VAR έδειξε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος καθώς το παιχνίδι εκείνη την στιγμή ήταν στο 2-1 και έτσι ο ρέφερι της αναμέτρησης στέρησε από την Κολωνία την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με την Μάιντζ τελικά να επικρατεί με 3-1. Στα στοιχηματικά η χθεσινή ημέρα ήταν από απόλυτη πανωλεθρία. Το 0/4 δεν επιδέχεται κριτικής. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα όπου θα εστιάσουμε στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες της Γερμανίας και στην Αυστρία.

Στην αγαπημένη μας bundesliga το παιχνίδι το οποίο ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα είναι το μεγάλο ντέρμπι μίσους ανάμεσα στην Σάλκε και την Ντόρτμουντ. Στοιχηματικά βέβαια το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε άλλες αναμετρήσεις. Βασική επιλογή το 1Χ+g/g στην αναμέτρηση της Λεβερκούζεν κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης. Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση καθώς προέρχονται από 4 σερί παιχνίδια δίχως νίκη. Η Βέρντερ είναι ομάδα συνώνυμο του g/g+over 2,5 καθώς μετράει 7/8 στο φετινό πρωτάθλημα. Η Λεβερκούζεν σαφώς και διαθέτει ποιοτικότερη ομάδα και με τον παράγοντα της έδρας στα υπέρ της είναι ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη.

Με combo bet θα ασχοληθώ και στο παιχνίδι Φράιμπουργκ-Λειψία όπου θα κρατήσω το g/g+over 2,5. Ομάδες συνώνυμο με τα υψηλά σκορ αμφότερες καθώς οι γηπεδούχοι μετράνε 6/8 over 2,5(3/4 g/g εντός έδρας) ενώ η Λειψία προέρχεται από 6/8 g/g.
Στη zweite liga, στην αναμέτρηση της Ντιναμό Δρέσδης κόντρα στην Μπίλεφελντ θα κρατήσω το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι διανύουν εξαιρετική σεζόν και μετράνε μολις 1 ήττα μετά από 10 αγωνιστικές. Ειδικά εκτός έδρας τα πηγαίνει εξαιρετική μετρώντας ρεκόρ 4-1-0. Το timing την ευνοεί καθώς πετυχαίνει την Ντιναμό Δρέσδης σε κρίση καθώς προέρχεται από 3 σερί ήττες και βρισκόμενη εντός επικίνδυνης ζώνης. Με νίκη έχει εξαιρετική ευκαιρία να βρεθεί στην προνομιούχο πρώτη 2αδα καθώς Αμβούργο και Στουτγκάρδη αναμετρούνται μεταξύ τους.

Στη Γ’ κατηγορία της Γερμανίας, βάση αριθμών το combo g/g+over 2,5 στην αναμέτρηση Βούρτζμπουργκερ-Ντούισμπουργκ, είναι εξαιρετικά πιθανό. Αμφότερες οι ομάδες μετράνε 10/12 over 2,5 στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 6/7 g/g ενώ οι φιλοξενούμενοι από 8 σερί g/g.

Πολλά τέρματα περιμένω και στην αναμέτρηση της Χάλεσερ κόντρα στην Μέπεν και θα κρατήσω το over 2,5. Οι γηπεδούχοι διανύουν εξαιρετική σεζόν, βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, προέρχονται από τεράστια νίκη με 4-0 εκτός έδρας κόντρα στην Μανχάιμ και εντός έδρας μετράνε 4/6 over 2,5. Η Μέπεν από την άλλη μπορεί να βρίσκεται στην 14η θέση παρόλα αυτά έχει καταφέρει να σκοράρει στα 8 τελευταία της παιχνίδια.

Στην Αυστρία και στο παιχνίδι Σεντ Πόλτεν-Στουρμ Γκρατς θα κρατήσω το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Σάλτσμπουργκ όπου κατάφεραν να πάρουν το βαθμό. Παρόλα αυτά αδικείται από το σκορ καθώς ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της και άξιζε την νίκη. Οι γηπεδούχοι είναι ίσως η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις 1 νίκη μετά από 11 αγωνιστικές. Εντός έδρας μάλιστα έχει να καρδίσει εδώ και 12 παιχνίδια.

Επιλογές:

Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης 1Χ+g/g 1,80
Φράιμπουργκ-Λειψία g/g+over 2,5
Ντιναμό Δρέσδης-Μπίλεφελντ 2 2,05
Βουρτζμπούργκερ-Ντούισμπουργκ g/g+over 2,5 1,80
Χάλεσερ-Μέπεν over 2,5 1,72
Σεντ Πόλτεν-Στουρμ Γκρατς 2 1,70

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς