19 C
Athens

Χτίζει μομέντουμ η Αρμάνι, 87-74 τη Φενέρμπαχτσε

Η Αρμάνι Μιλάνο έδειξε ότι η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ δεν ήταν μία παρένθεση, καθώς σημείωσε την τρίτη σερί της νίκη στη Euroleague, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 87-74.

Η ομάδα το Έτορε Μεσίνα ήταν αυτή που από την αρχή της αναμέτρησης κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο παρκέ, καθώς μέσα από την εξαιρετική της άμυνα και την αποτελεσματική της επίθεση πήρε σημαντικό προβάδισμα, 9 πόντων (20-11) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η συνέχεια ήταν η ίδια με την Αρμάνι Μιλάνο να μην αφήνει τη Φενέρμπαχτσε να πλησιάσει σημαντικά και το το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους στο +12 (41-29).

Οι Ιταλοί έδειξαν ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομάδα των προηγούμενων χρόνων, καθώς όλοι οι παίκτες της ήξεραν ακριβώς τι έπρεπε να κάνουν στο παρκέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρμάνι δεν έριξε την απόδοσή της και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ (22 π) να είναι η αιχμή του δόρατος και τον Αρτούρας Γκουντάιτις (17 π) να κάνει ένα εξίσου καλό παιχνίδι με 17 πόντους, η ιταλική ομάδα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 87-74 και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 3-1.

Από την τουρκική ομάδα ξεχώρισαν οι Γιαν Βέσελι και Τζόφρι Λοβέρν με 14 πόντους. Αυτή η ήττα αφήνει αρκετά πίσω τη Φενέρμπαχτσε, η οποία πλέον βρίσκεται στο 1-3.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 41-29, 66-55, 87-74

Αρμάνι Μιλάνο

Φενέρμπαχτσε

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς