18.3 C
Athens

Λεβαδειακός – ΠΑΣ 1-2: Σεφτέ οι Γιαννιώτες στο… ντέρμπι

Επανέναρξη στη Super League 2 με ματς με άρωμα… Super League 1. Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, με τους Γιαννιώτες να παίρνουν σπουδαίο «διπλό» και να δείχνουν την ποιότητα τους επιθετικά, ενώ ήταν προσηλωμένοι και στο αμυντικό κομμάτι.

Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων ήρθε στο 9′ όταν ο Νάουμετς εκτέλεσε φάουλ και ο Παντελιάδης άθελα του νίκησε τον Μπάγιτς γράφοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι πήραν την μπάλα όμως και στο 42′ κέρδισαν ένα… αυστηρό πέναλτι: O Παντελάκης τράβηξε τον Μάντζιο και ο Έλληνας φορ εκτέλεσε εύστοχα τον Γιαννίκογλου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο διαιτητής είδε ανατροπή του Νικολιά από τον Λιάγκα και ο Παμλίδης έγραψε το 1-2. Το «είδε» είναι η επιεικέστερη λέξη που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για την αδιανόητη απόφαση του διαιτητή Αγγελάκη, με την οποία ουσιαστικά κρίθηκε το ματς…

Λεβαδειακός (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αργυρόπουλος (71′ Ενομό), Παντελιάδης (62′ Ορφανίδης), Κοζορώνης, Καραχάλιος (84′ Κόναν), Τσάπρας, Σανάμπρια, Ιωαννίδης, Μάντζιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο (74′ Πίτου Γκαρσία), Νικολιάς, Νάουμετς (62′ Ξύδας), Παμλίδης, Λεό

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς