24.3 C
Athens

Το κουπόνι της Παρασκευής (25/10)

Μέτρια στοιχηματικά η χθεσινή ημέρα καθώς επιβεβαιώθηκαν 3 από τις 6 συνολικά επιλογές της στήλης. Αφήνουμε πίσω τα παιχνίδια σε Europa και Champions league και στρέφουμε την προσοχή μας στα πρωταθλήματα εκεί όπου έχουμε μεγάλα παιχνίδια το τριήμερο που μας έρχεται. Πάμε να δούμε τις επιλογές τις οποίες ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Στο Σαουθάμπτον-Λέστερ θα ασχοληθώ με το g/g+X2. Οι <αλεπούδες> διανύουν μια εξαιρετική σεζόν καθώς βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις δύο ήττες σε εννιά παιχνίδια.Από την άλλη η Σαουθάμπτον δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και μετράει μόλις δύο νίκες μετά από εννιά αγωνιστικές. Εντός έδρας πάντως σκοράρει με συνέπεια. Φέτος μετράει 4/4 g/g ενώ το σερί της στο σκοράρισμα εντός έδρας ξεπερνάει τα 20 παιχνίδια. Η Λέστερ εκτός έδρας μετράει 3/4 g/g και θέλει να φύγει με τν νίκη από αυτό το γήπεδο όπως έκανε και τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Στη Β’ Γερμανίας και στο Χόλσταιν Κίελ-Μπόχουμ αναμένεται ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά τέρματα και θα κρατήσω το g/g+over 3,5. Οι φιλοξενούμενοι σε πέντε παιχνίδια με τον Τόμαζ Ράιζ στο τιμόνι τους έχουν σκοράρει 11 τέρματα και έχουν δεχτεί 10 γεγονός που καταδεικνύει τον τρόπο προσέγγισης των παιχνιδιών της. Από την άλλη η Χόλσταιν αναμένεται να παραταχθεί με την ψυχολογία στα ύψη μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα της Στουτγκάρδης. Ομάδα με παρόμοια λογική με αυτή της Μπόχουμ, μετρώντας εντός έδρας 5/5 g/g.

Στη Β’ Γαλλίας και στο Γκινγκάμπ-Κλερμόν θα σταθώ στον άσσο. Η Γκινγκάμπ μπορει να βρίσκεται στην 8η θέση παρόλα αυτά διαθέτει το μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας και έχει σαφώς ως στόχο την άνοδο. Μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά τη σεζόν παρόλα αυτά μετά την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει καταφέρει να μαζέψει 7 βαθμούς σε 3 παιχνίδια, έχοντας πετύχει δύο νίκες εντός έδρας με τέρματα 7-1. Το timing ευνοεί καθώς η Κλερμόν δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση καθώς προέρχεται από 4 ήττες στα 6 τελευταία της παιχνίδια.

Στο Έουπεν-Άντερλεχτ θα ασχοληθώ με το διπλό. Η Άντερλεχτ μετά το αποκαρδιωτικό ξεκίνημα, κατάφερε να πάει στη διακοπή με δύο σερί νίκες. Στο πιο πρόσφατο μάλιστα και στην νίκη με 4-1 κόντρα στην Σεντ Τρούιτεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας ο Βερκότερν, ο οποίος είχε την ευκαιρία μάλιστα να δουλέψει στη διακοπή. Η Έουπεν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα και θεωρώ πως η Άντερλεχτ έχει την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί της.

Επιλογές:

Σαουθάμπτον-Λέστερ Χ2+g/g(2,20)
Χολστάιν Κίελ-Μπόχουμ g/g+over 3,5(2,25)
Γκινγκάμπ-Κλερμόν 1(2,20)
Έουπεν-Άντερλεχτ 2(1,90

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς