21.5 C
Athens

Περάσοβιτς: Ο Ολυμπιακός παίζει δυνατά και δεν τα παρατά ποτέ

Η Μπασκόνια υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς υποστήριξε μιλώντας ενόψει του παιχνιδιού πως ο Ολυμπιακός παρά τις αλλαγές παραμένει ίδιος στη νοοτροπία που διατηρεί τα τελευταία χρόνια και υπογράμμισε πως η δεύτερη πεντάδα είναι αυτή που θα κρίνει πολλά.

Αναλυτικά:

«Είναι ο γνωστός Ολυμπιακός κι ας δείχνει αλλαγμένος. Είναι αυτός που παίζει δυνατά και δεν τα παρατά ποτέ. Ξεχωρίζουν οι Έλληνες Πρίντεζης, Σπανούλης, Παπανικολάου κι ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι μεν Σέρβος, αλλά παίζει στην Ελλάδα τόσα χρόνια. Έχει πολλούς καινούριους Αμερικανούς στο ρόστερ, ενώ μπορεί να υπογράψει κι άλλους», ανέφερε αρχικά.

Για το ότι ο Ολυμπιακός παίζει μόνο στη Euroleague και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα πως δεν παίζει στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Έχει πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για την Ευρωλίγκα και δεν υστερεί σε πρόσωπα και ποιότητα. Δεν έχει αλλάξει το παιχνίδι του. Σκληρή άμυνα, η μπάλα στον Σπανούλη, παιχνίδι στο low post με τον Πρίντεζη ή pick and roll με τον Σπανούλη, ενώ υπάρχει κι ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρωλίγκα και το μέλλον του είναι στο ΝΒΑ».

Τέλος, ανέφερε: «Η δεύτερη πεντάδα θα κρίνει πολλά. Η δική τους αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από Αμερικανούς, άλλους άγνωστους στο ευρύ κοινό κι άλλους όχι, όπως ο Μπράντον Πολ. Ο καθένας τους διαθέτει ποιότητα, αλλά τους είναι δύσκολο ακόμα να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένο ρόλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς