18.2 C
Athens

Έξι ενδιαφέρουσες επιλογές για το Europa League

Με θετικό πρόσημο έκλεισε και η χθεσινή ημέρα καθώς 3/4 επιλογές επιβεβαιώθηκαν. Η Μπαρτσελόνα αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε με 1-2 της Σλάβια Πράγας, επιβεβαιώνοντας το 2+under 3,5, Βαλένθια και Λιλ έμειναν στο 1-1 επιβεβαιώνοντας το under 2,5 ενώ η Λίβερπουλ επικράτησε με 4-1 της Γκενκ στο Βέλγο, σκοράροντας ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και τρία στην επανάληψη. Αντίθετα ο Άγιαξ γνώρισε την ήττα από την Τσέλσι εντός έδρας. Βραδιά Europa league η σημερινή πάμε να δούμε τις επιλογές οι οποίες προκύπτουν.

Πρώτη στάση στο Ντιναμό Κιέβου-Κοπεγχάγη εκεί όπου θα ασχοληθώ με το 1Χ+under 2,5. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς προέρχονται από αήττητο σερί 8 αγώνων.Μάλιστα έχουν καταφέρει να κρατήσουν την εστία τους απαραβίαστη στο διάστημα αυτό. Η Κοπεγχάγη συνεχίζει να αγωνίζεται χωρίς τους δύο βασικούς της επιθετικούς και φέτος στην Ευρώπη μετράει 7/8 under 2,5. Έδρα και φόρμα δείχνουν άσσο παρόλα αυτά λόγω του γεγονότος ότι ο βαθμός δεν θα χαλάσει καμία από τις δύο(είναι αήττητες με 4 βαθμούς στην κορυφή του ομίλου) θα επιλέξω το 1Χ+under 2,5.

Στην Μπρατισλάβα η Σλόβαν υποδέχεται την Γουλβς και θα κρατήσω το διπλό. Η Σλόβαν όπως είδαμε και από τα παιχνίδια κόντρα στον Πάοκ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως ομάδα και θεωρώ πιο πολύ συγκΥριακό το γεγονός ότι μετά από δύο αγωνιστικές στον όμιλο παραμένει αήττητη. Η Γουλβς σαφώς και είναι ανώτερη ομάδα από τους Σλοβάκους και παρά το γεγονός ότι ενδέχεται να πραγματοποιήσουν μερικό rotation είναι σε θέση να πάρουν την νίκη. Η Γουλβς στα 4 φετινά της εκτός έδρας παιχνίδια έχει καταφέρει το απόλυτο.

Στον Αϊντχόφεν-Λίντσερ θα ασχοληθώ με το g/g+over 2,5. Η Αϊντχόφεν έχει κάνει το 2/2 στον όμιλο με g/g+over 2,5. Προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από την Ουτρέχτη με 3-0 και κόντρα στη Λίντσερ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Για την Λίντσερ τα έχω ξαναγράψει. Μπορεί να είναι μια άσημη στους περισσότερους ομάδα παρόλα αυτά διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα κάτι που απέδειξε και στην ήττα με 2-1 στη Λισαβόνα από την Σπόρτινγκ. Αυτή ήταν και η μοναδική της ήττα στα 8 τελευταία παιχνίδια. Προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 7-2 κόντρα στη Μάτερσμπουργκ σε ένα παιχνίδι μάλιστα που ο βασικός φορ Κλάους έμεινε στο πάγκο για να πάρει ανάσες. Οι Αυστριακοί μετράνε 5/6 g/g+over 2,5 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Παιχνίδι με το g/g+over 2,5 θα κάνω και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, αυτό ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Ρόζενμπεργκ. Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Η Σπόρτινγκ προέρχεται από ντροπιαστικό αποκλεισμό στο κύπελλο από ομάδα γ’ κατηγορίας ενώ η Ρόζενμπεργκ μετράει μόλις μία νίκη στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Σπόρτινγκ είναι το φαβορί αλλά η προβληματική της άμυνα δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν.

Στο Μπασάκσεχιρ-Βόλφσμπεργκερ θα ασχοληθώ με το g/g+under 4,5. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε θετικό μομέντουμ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και από 5 παιχνίδια δίχως ήττα ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από αήττητο σερί 11 παιχνιδιών έχοντας μάλιστα καταφέρει να σκοράρει σε όλα τους τα παιχνίδια. Θεωρώ πως από ένα τέρμα θα τ πετύχουν αμφότερες παρόλα αυτά εξαιτίας της κρισιμότητας της αναμέτρησης θεωρώ πως τ σκορ δεν θα ξεφύγει.

Στο Άλκμααρ-Αστάνα θα επιλέξω το να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και στα δύο ημίχρονα. Οι Ολλανδοί μετά τις δύο ισοπαλίες κόντρα σε Παρτιζάν και Μάντσεστερ Γιουν. ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο και θεωρώ πως θα την πετύχουν κόντρα στην αδύναμη Αστάνα. Οι Ολλανδοί ψάχνουν και ένα ξέσπασμα καθώς προέρχονται και από 3 παιχνίδια δίχως νίκη και η άποντη Αστάνα θεωρώ πως προσφέρεται.

Επιλογές:

Ντιναμό Κιέβου-Κοπεγχάγη 1Χ+under 2,5(2,05)
Σλόβαν Μπρατισλάβας-Γουλβς 2(1,80)
Αϊντχόφεν-Λίντσερ g/g+over 2,5(1,95)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ρόζενμποργκ g/g+over 2,5(2,25)
Μπασακσεχιρ-Βόλφσμπεργκερ g/g+under 4,5(2,15)
Άλκμααρ-Αστάνα να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και στα 2 ημίχρονα( 1,93)

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς