16.8 C
Athens

Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ 85-78: Καθίζηση στο Ισραήλ παρά τα 16 τρίποντα

Απέτυχε να κάνει το 2/2 στο Basketball Champions League η ΑΕΚ, που παρά τα τρομερά ποσοστά στα τρίποντα (55% με 16 επιτυχημένες προσπάθειες), γνώρισε την ήττα με 85-78 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο στο Ισραήλ.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου παρότι βρέθηκε σε μια βραδιά παρόμοια με αυτή στην πρεμιέρα όσον αφορά στην επιτυχία της στο σκοράρισμα δεν μπόρεσε να αποδράσει με τη νίκη κυρίως λόγω των καταστροφικών τελευταίων λεπτών στην άμυνα της αλλά και στις λύσεις που βρήκε στην επίθεση η Χάποελ που έτρεξε ένα επιμέρους σερί 19-10 στο κρίσιμο σημείο του αγώνα, δύο λεπτά πριν το φινάλε. Το πρόβλημα ξεκίνησε να εντοπίζεται στον τραυματισμό του Μάρκους Σλότερ, με την αποχώρηση του να δημιουργεί κενό στην άμυνα και τον Μαυροειδή να μη βοηθά.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν που ήταν πρώτος σκόρερ με 19 πόντους, ενώ Μπραϊμό και Τόμας ακολούθησαν με 17 και 16 αντίστοιχα. Για την Ένωση ξεχώρισε ο Λάνγκφορντ με 27 πόντους, ενώ ο Σαντ Ρος σημείωσε 18, αγωνιζόμενος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού (40 λεπτά)!

Τα δεκάλεπτα: 25-26, 46-47, 61-60, 85-78


ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς