18.2 C
Athens

Βραδιά με… γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Βραδιά champions league η αποψινή και πάμε να δούμε τις επιλογές οι οποίες προκύπτουν.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν και θα ασχοληθώ με το g/g+over 2,5. Οι Βαυροί δεν θα έχουν για πρώτη φορά φέτος τον βασικό τους στόπερ Σούλε. Γενικά δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση καθώς προέρχονται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο γερμανικό πρωτάθλημα και έτσι κόντρα στον Ολυμπιακό θα ψάξουν την επιστροφή στις νίκες. Ο Κόβατς αναμένεται να παρατάξει όλα του τα επιθετικά όπλα. Το πρόβλημα είναι στην άμυνα εκεί όπου δέχτηκε από δυο τέρματα στα 4 τελευταία της παιχνίδια.

Στην Τουρκία και στο «Αλί Σαμί Γιεν» η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Ρεάλ σε ένα παιχνίδι που ασχολήθηκα με το 2+under 3,5. Και οι δυο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι γηπεδούχοι αν και αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με παίχτη παραπάνω δυσκολεύτηκαν για να κάμψουν τελικά το εμπόδιο της Σίβασπορ με 3-2. Από την άλλη το κλίμα στη Ρεάλ δεν είναι το καλύτερο δυνατό και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος δεν αποκλείεται ο Ζιντάν να αποτελέσει παρελθόν. Μετά από δύο αγωνιστικές έχει μόλις ένα βαθμό γεγονός που επιτάσσει την νίκη στο σημερινό αγώνα. Η Γαλατά αναμένεται να παίξει φουλ άμυνα, δεν θα έχει και πάλι τον Φαλκάο στη σύνθεση της και περιμένω από την Ρεάλ να επιστρέψει στις νίκες έστω και χωρίς τους Μπέιλ,Μόντριτς,Λούκας,Νάτσο,Ασένσιο.

Με το 1+g/g ασχολήθηκα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Αταλάντα. Για την Σίτι τα δεδομένα είναι γνωστά: ομάδα με τρομερές αρετές στο επιθετικό κομμάτι αλλά και με ευάλωτη άμυνα λόγω και των απουσιών. Η Αταλάντα η οποία αγωνίζεται πάντα και παντού επιθετικά περιμένω να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά στην αποψινή αναμέτρηση. Μία ματιά στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Λάτσιο αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το πως αγωνίζεται η Αταλάντα(0-3 προηγούνταν στο ημίχρονο, 3-3 τελικό αποτέλεσμα). Θα ήμουν ακόμη πιο ζεστός αν ήταν διαθέσιμος ο βασικός φορ Ζαπάτα. Όμως δεν αγωνίστηκε και το Σάββατο και ο αντικατάστασης του Μουριέλ πέτυχε δυο τέρματα.

Στη Μαδρίτη η Ατλέτικο έχει την ευκαιρία να κλειδώσει ουσιαστικά με νίκη την πρόκριση κόντρα στη Λεβερκούζεν και θα κρατήσω το 1+over 1,5. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετρώντας μόλις δύο νίκες στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και αυτές εκτός έδρας. Κόντρα στην προβληματική Λεβερκούζεν θα ψάξει να επανέλθει στις νίκες και στο Γουάντα Μετροπολιτάνο εκεί όπου έχει να κερδίσει από τις 01/09 όταν και επικράτησε με 3-2 της Έιμπαρ. Η Λεβερκούζεν συνεχίζει να προβληματίζει καθώς σε όλα τα απαιτητικά που έδωσε φέτος παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Ηττήθηκε με 4-0 από την Ντόρτμουντ, 3-0 από τις Γιουβέντους και Άιντραχτ,2-3 εντός από την Λοκομοτίβ ενώ σστο 1-1 με τν Λειψία η αντίπαλος της έχασε τα άχαστα.

Επιλογές:

Ολυμπιακός-Μπάγερν g/g+over 2,5 (2,05)
Γαλατάσαραϊ-Ρεάλ 2+under 3,5 (2,70)
Μάντσεστερ Σίτι-Αταλάντα 1+g/g (2,17)
Ατλέτικο-Λεβερκούζεν 1+over 1,5 (2,15)

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς