23.8 C
Athens

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Τέσσερις σεντονάτες προτάσεις για ταμείο

Μέρα Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και θα αφήσουμε στην άκρη τα πρωταθλήματα. Η μεγαλύτερη διοργάνωση στον χώρο του ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων επιστρέφει για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Πάμε να τα δούμε.

Στο Α γκρουπ η Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να θεωρείται πρώτη με την Μπριζ, την Γαλατά και την Ρεάλ να παλεύουν για την δεύτερη θέση. Στο Μπριζ-Παρί τους γηπεδούχους δεν θα τους χαλάσει μία ισοπαλία και αν κρίνουμε από τις αποδόσεις του γκολ-γκολ έχει αξία να το κυνηγήσουμε κόντρα σε μία Παρί που δεχεται πιο εύκολα από προηγούμενες χρονιές γκολ, ενώ και η Μπριζ σκοράρει συνεχώς. Νειμάρ, Ντράξλερ και Γκουέγε απόντες για την Παρί, ο μέσος Βόρμερ αποβλήθηκε στο Μπερναμπέου και θα απουσιάσει σήμερα για την Μπριζ. Η Ρεάλ παίζει τελικό στην Κωνσταντινούπολη αν θέλει να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε πολύ κακή κατάσταση η ομάδα του Ζιντάν ηττήθηκε από την Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη αγωνιστική έφερε ισοπαλία εντός με την Μπριζ και έχει μόλις 1 βαθμό. Απόντες οι Ασένσιο, Μπέιλ, Λούκας, Μόντριτς και Νάτσο, ενώ για την Γαλατά θα λείψει ο Φαλκάο. Η Ρεάλ δέχεται γκολ με τρομερή ευκολία, κάτι τέτοιο αναμένω και σήμερα. Πιστεύω θα σκοράρει και θα βγει το γκολ γκολ.

Στο Β’ γκρουπ έχουμε την Μπάγερν να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση και την Τότεναμ να απογοητεύει γενικώς. Ο Ολυμπιακός στοχεύει σήμερα να χτυπήσει στις αμυντικές αδυναμίες της Μπάγερν (μπορείτε να διαβάσετε εδώ το σχετικό αφιέρωμα) και για το λόγο αυτό το βλέπω γκολ γκολ. Με το Τότεναμ-Ερυθρός Αστέρας δεν θα ασχοληθώ καθόλου.

Στο Γ’ γκρουπ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις κερδίζοντας με 4-0 την Αταλάντα και δυσκολεύοντας στο Έτιχαντ την Σίτυ πάρα πολύ. Βλέπω να μην χάνει στο Ντόνετσκ, ενώ κα το γκολ-γκολ το θεωρώ πολύ πιθανό για δύο ομάδες που έχουν πλούσιο ταλέντο μεσοεπιθετικά. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σίτυ υποδέχεται την Αταλάντα με τους παίκτες του Γκουαρντιόλα να θέλουν με νίκη να σφραγίσουν την πρόκριση, ενώ η Αταλάντα στην πρώτη της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει διαφορετικό πρόσωπο από το πολύ καλό και ανταγωνιστικό που δείχνει στην Ιταλία. Μεγάλη απώλεια ο Ζαπάτα.

Στο Δ’ γκρουπ πολύ δύσκολα θα χαλάσει το δίδυμο Ατλέτικο-Γιουβέντους στην κορυφή, ενώ και στοιχηματικά δεν βγάζω κάτι ιδιαίτερο.

Πρόταση

Μπριζ-Παρί   g/g

Γαλατά-Ρεάλ g/g

Ολυμπιακός-Μπάγερν g/g

Σαχτάρ Ντονετσκ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ   Χ2

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς