21.8 C
Athens

Δεν πατάει καλά εντός η Σεβίλλη

Με την Ισπανία αποκλειστικά θα ασχοληθούμε και σήμερα αφού το μενού είναι πλούσιο τόσο από στοιχηματικές επιλογές, όσο και από ενδιαφέρονται παιχνίδια.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Αρχικά στο Αλαβές-Θέλτα έχουμε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη καθώς δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα. Βρίσκονται στην 18η και 16η θέση αντίστοιχα και ευελπιστούν να ανακάμψουν. Το θετικό είναι ότι δεν έχουν απώλειες γι’ αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι, ενώ η Αλαβές είναι ομάδα που στηρίζεται πολύ στην άμυνα της, χαρακτηριστικό είναι ότι έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ εντός στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει. Από την άλλη η Θέλτα με δύο ισοπαλίες εκτός και μία ήττα, έχοντας πετύχει μόνο ένα τέρμα, Πιθχουάν με την Σεβίλλη και στο Μετροπολιτάνο με την Ατλέτικο. Ισοπαλία βλέπω και σε αυτό το παιχνίδι, πολύ πιθανό με γκολ.

Η ματσάρα της αγωνιστικής γίνεται στην χώρα των Βάσκων με την Σοσιεδάδ να αντιμετωπίζει την Μπέτις, τους γηπεδούχους να είναι σε μέτρια κατάσταση μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά να παραμένουν εντός πεντάδας. Η Μπέτις έχει μπλέξει και παρόλο που το υλικό της είναι για μεγάλα πράγματα φαίνεται ότι η αλλαγή προπονητή δεν έχει λειτουργήσει θετικά με τους οπαδούς μάλλον να ονειρεύονται το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα επί Σετιέν. Γκολ-γκολ πολύ πιθανό, Άσος και γκολ γκολ για μεγαλύτερη απόδοση.

Νέο προπονητή είχαμε στην Εσπανιόλ με τον Πάμπλο Μαντσίν να κάθεται στον πάγκο των Καταλανών και ν καλείται να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί. Αντίπαλος της σήμερα η Βιγιαρεάληποία μετά την επιβλητική νίκη επί της Μπέτις πριν δύο αγωνιστικές, έκανε πισωγύρισμα στην Παμπλόνα χανοντας από την Οσασουνα. Μόνο ο Calero θα απουσιάσει από την Εσπανιόλ εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε. Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες η Βιγιαρεάλ. Αγωνιστικά το παιχνίδι είναι διπλό, δεν ξέρω αν επηρεαστεί η Εσπανιόλ με την αλλαγή προπονητή και δεν γνωρίζω τι πρόσωπο θα παρουσιάσει αλλά το υλικό της είναι μέτριο. Δεν με ψήνουν όμως και οι αποδόσεις στο διπλό. Το 2,35 είναι φτωχό. Θα μείνω μακριά.

Μακριά θα μείνω και στο Αθλέτικ-Βαγιαδολίδ, καθώς η Αθλέτικ είναι σε ελεύθερη πτώση μετρώντας 3 παιχνίδια χωρίς νίκη και εδώ που τα λέμε ήταν αφύσικο το ξεκίνημα της. Ανάλατη η Βαγιαδολίδ θα μείνω μακριά. Θα ασχοληθώ όμως με το Σεβίλλη-Λεβάντε καθώς μιλάμε για δύο πολύ ποιοτικές ομάδες, οι οποίες θα αγωνιστούν χωρίς απουσίες σήμερακαι η διαφορά που τις χωρίζει στην βαθμολογία είναι μόλις δύο βαθμοί. Η Λεβάντε μπορεί να βάλει γκολ σε οποιονδήποτε αντίπαλο, η Σεβίλλη εντός δεν πατάει καλά. Γκολ γκολ.

Πάμε στην Segunda όπου αν κάποιος μας έλεγε ότι θα έχουμε ντέρμπι ουραγών μεταξύ της Ντέπορ και της Μάλαγα πριν μερικά χρόνια μάλλον θα τον περνούσαμε για τρελό. Η Ντέπορ έχει αρκετά μεγάλο μπάτζετ για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, ενώ για την Μάλαγα ισχύουν διαφορετικά πράγματα. Ομάδα που είναι έτοιμη να καταρρεύσει οικονομικά και είναι μεγάλο ερωτηματικό καθώς κατά την γνώμη μου δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα. Το θετικό είναι ότι επέστρεψαν από τις εθνικές αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές και έτσι θα παρουσιαστεί κάπως ανταγωνιστική. Οι αποδοσεις δεν είναι και δώρο αλλά ένα προβάδισμα η Ντέπορ το έχει. Άσος στο 2,00.

Και στην Σαραγόσα βλέπω άσο κόντρα στην Μιραντές εντός έδρας αλλά δεν θα ασχοληθώ καθώς οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές. Στο Οβιέδο-Χιρόνα βλέπω ισοπαλία με την Οβιέδο να δείχνει να ξυπνάει, ενώ το Τενερίφη-Σανταντέρ είναι τριπλή.

Πρόταση:

Σοσιεδάδ-Μπέτις g/g
Σεβίλλη-Λεβάντε g/g
Λα Κορούνια-Μάλαγα 1

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρούσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς