19 C
Athens

Γεμάτο… γηπεδούχους το κουπόνι της Κυριακής!

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί’ λέει ο σοφός λαός και δεν έχει άδικο αν κρίνουμε από την χθεσινή ημέρα. Η Σαν Πάουλι παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών κόντρα στην Ντάρμσταντ και ηττήθηκε τελικώς με 1-0. Λίγο αργότερα Βέρντερ και Χέρτα έμειναν στο 1-1 στην μεταξύ τους αναμέτρηση και έτσι δεν επιβεβαιώθηκε το combo g/g+over 2,5. Αντίθετα η Λειψία επιβεβαίωσε το 1Χ+under 3,5 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα να δούμε τις επιλογές τις οποίες ξεχώρισα.

Βασική επιλογή ο άσσος της Στουτγκάρδης κόντρα στην Χολστάιν Κίελ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα-σοκ από την ουραγό Βέχεν προ της διακοπής και θέλουν έτσι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα! Μιλάμε για την πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας, η οποία με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι όπου ηττήθηκε καθαρά από θέμα τύχης μετραει εντός τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Από την άλλη η Χολστάιν Κίελ όπως έχω ξαναγράψει δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα. Η νίκη στην έδρα της Γκρόιτερ με 3-0 έδειξε πως ήταν φούσκα καθώς στο επόμενο παιχνίδι ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Ρέγκενσμπουργκ. Επειδή η απόδοση του άσσου είναι χαμηλή θα τον συνδυάσω με το over 1,5 της αναμέτρησης.

Τον 1+over 1,5 θα κρατήσω και στην αναμέτρηση της Κολωνία κόντρα στην Πάτερμπορν. Μιλάμε για τις δύο ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα της bundesliga. Παρόλα αυτά ο παράγοντας έδρα αλλά και η ποιοτική ανωτερότητα των γηπεδούχων οδηγεί στην επιλογή.Αν τελικά πάρει το παιχνίδι η Κολωνια θεωρώ σχεδόν δεδομένο πως δεν θα το κάνει με 1-0 για αυτό και ασχολήθηκα με το combo στην συγκεκριμένη αναμέτρηση! Η Πάτερμπορν αφού δεν κατάφερε να πάρει τίποτα ούτε κόντρα στην Μάιντζ εντός έδρας, θεωρώ εξαιρετικά δυσκολο να σώσει την σεζόν.

Στο Αννόβερο η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Όσναμπρικ και θα πάω με τον άσσο. Το γεγονός πως ομάδα του βεληνεκούς του Αννόβερο δεν έχει καταφέρει να πετύχει εντός έδρας νίκη σε πέντε παιχνίδια δεν είναι και ιδιαίτερα σύνηθες. Μιλάμε για μία ομάδα η οποία ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί για άνοδο αλλά μετά από 9 αγωνιστικές βρίσκεται στην 13η θέση με μόλις 11 βαθμούς. Θεωρώ πως έφτασε η ώρα για την πρώτη εντός έδρας νίκη καθώς ευνοεί και ο αντίπαλος. Η νεοφώτιστη Όσναμπρικ μετράει μόλις 3 βαθμούς σε 4 εκτός έδρας αναμετρήσεις ενώ προέρχεται και από 3 παιχνίδια δίχως νίκη.

Στη Νορβηγία η Μόλντε θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς το τίτλο 6 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος κόντρα στη Χάουγκεσουντ. Η Μόλντε μετράει 9 νίκες σε 11 εντός έδρας αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, προέρχεται από 4 νίκες στα 5 τελευταία με την απώλεια να έρχεται στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της όπου έμεινε στο 1-1 εκτός με την Μπραν. Από την άλλη η Χάουγκεσουντ είναι από τις αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος καθώς δεν κυνηγάει τίποτα. Θα κρατήσω το 1+over 1,5.

Επιλογές:

Στουτγκάρδη- Χολστάιν Κίελ 1+over 1,5 1,83
Κολωνία- Πάτερμπορν 1+over 1,5 1,87
Αννόβερο-Όσναμπρικ 1 1,80
Μόλντε-Χάουγκεσουντ 1+over 1,5 1,80

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς