16.8 C
Athens

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Με Βέλλιο και Μέγερι οι γηπεδούχοι, χωρίς Μακέντα οι Πράσινοι

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός ψάχνουν τη νίκη στο μεταξύ τους μεγάλο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στο Περιστέρι (20/10, 20:00). Ο Γιάννης Αναστασίου θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του και θα έχει στη διάθεση του τον Μπάλας Μέγερι και τον Απόστολο Βέλλιο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Εκτός έμειναν οι Μάντσον και Καχίλα που εξακολουθούν να είναι τραυματίες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνέλθει αγωνιστικά μετά την ήττα από την Ξάνθη και να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα. Από αυτήν του την προσπάθεια θα απουσιάσει ο Φεντερίκο Μακέντα που ακολούθησε και στο πρόγραμμα του Σαββάτου (19/10) ατομικό.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μέγιερι, Βέλλιος Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα, Ρισβάνης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόχα, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος, Μανδάς και Νάτσος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μολό, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Βέργος, Κουρμπέλης, Νούνες, Σέχου, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Καμπετσής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς