19.4 C
Athens

Εργαζόμενοι Χαλυβουργικής: Σκληρή απάντηση στο περιβάλλον του Κων. Αγγελόπουλου

Η ιστορία της άλλοτε κραταιάς Χαλυβουργικής είναι πασίγνωστη, όπως γνωστά σε όλους είναι και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η εταιρία. Παρότι το περιβάλλον του Κων. Αγγελόπουλου προσπάθησε εκ νέου να φορτώσει τις ευθύνες στον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, εμπλέκοντας και τον Γιώργο Σκινδήλια, οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής έδωσαν οργισμένη απάντηση στην ανοιχτή επιστολή που έφερε την υπογραφή του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και την οποία μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω.

Οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής κατέρριψαν την επιχειρηματολογία της πλευράς Κων. Αγγελόπουλου, τον οποίο κατονομάζουν ως ιδιοκτήτη της εταιρίας, όπως άλλωστε κάνουν και οι ίδιοι οι δικηγόροι του στα ελληνικά δικαστήρια. Επίσης, κατακεραύνωσαν το περιβάλλον και τους δικηγόρους του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά «τα περί «συναντήσεων» και «συνομιλιών» μας με τον κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο που διαρρέουν στον Τύπο προφανώς οι δικηγόροι του, είναι σαφές ότι γίνονται εκ του πονηρού και φυσικά δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε τι εικόνα αντικρίζουμε κάθε φορά και ποιος είναι πράγματι ο συνομιλητής μας».

Διαβάστε την ανακοίνωση – απάντηση στο POPULUS.GR αλλά και την ανοιχτή επιστολή της πλευράς Κων. Αγγελόπουλου που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των εργαζόμενων της Χαλυβουργικής

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς