19 C
Athens

Με την υπεροχή της Λειψίας

Αρκετά καλή η χθεσινή ημέρα καθώς επιβεβαιώθηκαν 3/5. Όταν μια από τις εύστοχες επιλογές είναι η βασική πρόταση της ημέρες(άσσος της Ντούισμπουργκ) και το άλλο σημείο αγγίζει της 3,00 μονάδες(1+g/g Γαλατά) αντιλαμβάνεται κανείς πως το πρόσημο της χθεσινής ημερας είναι θετικό! Μας πούλησε η Λεβερκούζεν…Δεν είναι ότι δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα. Πόνεσε περισσότερο το ότι δεν κατάφερε να σκοράρει αν και είχε διπλάσιες τελικές on target από τν αντίπαλο της παρόλα αυτά ηττήθηκε με 3-0. Αφήνουνε στην άκρη τα χθεσινά και πάμε στα φρέσκα.

Βασική επιλογή της ημέρας ο άσσος της Σαν Πάουλι κόντρα στην Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν την διακοπή καθώς συμπλήρωσαν έξι παιχνίδια χωρίς ήττα ενώ εντός έδρας μετράνε τρεις σερί νίκες. Και στην διακοπή σε φιλικό κόντρα στν Βέρντερ έδειξαν πως παραμένουν σε καλή κατάσταση επικρατώντας της Βέρντερ Βρέμης με 1-0. Η Ντάρμσταντ από την άλλη βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, προέρχεται από επτά παιχνίδια δίχως νίκη, εκτός έδρας ο απολογισμός της είναι πενιχρός(2 βαθμούς σε 5 παιχνίδια). Στην διακοπή μάλιστα κατάφερε να ηττηθεί από ομάδα Γ’ Δανίας. Ποιότητα,έδρα και φόρμα δείχνουν άσσο.

Στο Βέρντερ-Χέρτα περιμένω να δούμε παιχνίδι με πολλά τέρματα και θα κρατήσω το g/g+over 2,5. Οι γηπεδούχοι έχουν επιβεβαιώσει το combo σε 7 από τις 8 αναμετρήσεις τους(μοναδικό παιχνίδι που δεν επιβεβαιώθηκε το 0-3 από την Λειψία) ενώ οι φιλοξενούμενοι 4 στις 7 αναμετρήσεις τους(με 7/7 over 2,5). Τα νούμερα μαρτυράνε από μόνα τους τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες! Στο συγκεκριμένο γήπεδο η Βέρντερ διατηρεί μια εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Χέρτα την οποία έχει κερδίσει τις εννιά από τις έντεκα τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Αν η Βέρντερ δεν είχε τόσες πολλές απουσίες θα πήγαινα με τον άσσο, τώρα θα ασχοληθώ μόνο με τα τέρματα!

Στο παιχνίδι της Λειψία κόντρα στην Βόλφσμπουργκ θα κρατήσω το 1Χ+under 3,5. Η διακοπή ήρθε στο κατάλληλο σημείο για την Λειψία η οποία πριν την διακοπή συμπλήρωσε 3 παιχνίδια δίχως νίκη. Το πρόβλημα εντοπίστηκε κυρίως στο σκοράρισμα καθώς είτε δημιουργούσε πολλές ευκαιρίες και τις έχανε είτε είχε πρόβλημα δημιουργίας. Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ παραμένει αήττητη την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις(6-4-0). Στηρίζεται κυρίως στην άμυνα της καθώς πρώτο της μέλημα σε κάθε παιχνίδι είναι να μην το χάσει και μετά να το κερδίσει. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία της 6 παιχνίδια ήταν under 2,5. Περιμένω την Λειψία να έχει την πρωτοβουλία και την Βόλφσμπουργκ να αμύνεται. Σίγουρα καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, κάποια στιγμή θα χάσουν και οι φιλοξενούμενοι παρόλα αυτά οι αποδόσεις στον άσσο δεν μου αρέσουν καθόλου. Γι αυτό και θα κρατήσω το 1Χ+under 3,5.

Επιλογές:

Σαν Πάουλι- Ντάρμσταντ 1(1,99)
Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα g/g+over 2,5(1,80)
Λειψία- Βόλφσμπουργκ 1Χ+under 3,5 (1,83)

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς