21.5 C
Athens

Φουλ του… γκολ στην Ισπανία!

Κακή μέρα η χθεσινή με τα γκολ γκολ να μην επαληθεύονται, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Οσασουνα τουλάχιστον άξιζε να πετύχει ένα τέρμα. Δεν θα μείνουμε στα χθεσινά γιατί σήμερα έχει φουλ στοιχηματικο προγραμμα αν και στην Καταλονια γίνεται ο κακός χαμός με τις διαδηλώσεις για την ανεξαρτησία της, αλλά και για τις φυλακισεις ορισμένων πολιτικων στελεχών από το κρατος της Ισπανιας.

Πάμε όμως στα δικά μας.

Στην Πριμερα αρχή γίνεται με το Ειμπαρ-Μπαρτσελονα με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα που είχαν. Παραμένουν 4 αγώνες αήττητοι, ενώ υποδέχονται την Μπαρτσελονα για την οποία θα λείψουν οι Πικε και Ντεμπελε συμμετέχοντας στην απεργία των Καταλανών. Πολύ δύσκολη έξοδος για την Μπαρσα, αλλά θεωρώ ότι θα δεχτεί γκολ. Γκολ γκολ.

Στην Μαδρίτη έχουμε σπουδαίο παιχνίδι με την Ατλετικο να υποδέχεται την Βαλενθια, τους γηπεδούχους να μην δικαιώνουν τις φετινές πολύ υψηλές προσδοκίες και τους φιλοξενούμενους να έχουν ηρεμήσει λίγο μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες. Η Ατλετικο αν θέλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα παίρνει, ενώ για την Βαλενθια είναι πολύ σημαντικό τεστ με την έννοια ότι θα μετρήσει τις δυνάμεις της κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Στο Χεταφε-Λεγκανες είναι παρτον έναν και χτυπά τον άλλον. Ξενέρωτες ομάδες, χωρίς πολλή ποιότητα, νομίζω ότι το Under έχει τον πρώτο λόγο αλλά δεν
θα ασχοληθώ άλλο.

Στο Μαγιορκα-Ρεάλ έχουμε από τους γηπεδούχους να έχουν άμεση ανάγκη βαθμών και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κρατηθούν στην κορυφή. Ασενσιο, Κροος και Νατσο θα απουσιάσουν από την βασίλισσα. Γκολ γκολ βλέπω και να μην χάνει η Μαγιορκα.

Στη Segunda θα τα πούμε συνοπτικά καθώς στάθηκα σε δυο γκολ γκολ. Το πρώτο είναι το Αλκορκον-Αλμερία με τις δυο ομάδες να έχουν επιθετικό ταλέντο, ενώ για την Αλμερία είναι πιο σημαντικός αγώνας καθώς ο στόχος είναι η εξάδα. Πιο σφιχτή ομάδα η Αλμερία, αλλά στην έδρα της Αλκροκον θα λυγίσει. Ομάδες που σκοράρουν με ευκολία.

Το άλλο παιχνίδι στο οποίο στάθηκα είναι το Εξτρεμαδουρα-Ραγιο. Η Εξτρεμαδουσα που προέρχεται από 4 αγώνες χωρίς ήττα και έχει ηρεμήσει βαθμολογικά καθώς μέχρι τώρα ήταν πολύ η απόδοση της ομάδας. Αντιμετωπίζει μια Ραγιο η οποία με Πακο Χεμεθ στον πάγκο δεν μπορεί να παίξει άμυνα με τίποτα. Αυτό μαρτυρούν τα πολλά γκολ γκολ που έφερε στο πρωτάθλημα. Γνώμη μου πως κόντρα στην Εξτρεμαδουρα θα επαληθευτεί το γκολ γκολ καθώς η άμυνα της Ραγιο κάνει μέρα.

Πρόταση:

Ειμπαρ-Μπαρτσελονα g/g
Μαγιορκα-Ρεάλ g/g
Εξτρεμαδουρα-Ραγιο g/g
Αλκορκον-Αλμερία g/g

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρούσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς