20.8 C
Athens

«Υποψήφιος για την Εθνική Λιθουανίας ο Κεμζούρα»

Μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Λιθουανίας παρουσιάζουν τα Μέσα της χώρας τον Κεστούτις Κεμζούρα.

Η θέση θεωρούταν αρχική… καπαρωμένη από τον Κάζις Μάκσβίτις, ωστόσο η Πάρμα δεν έδωσε την έγκρισή της για παράλληλη απασχόληση κι έτσι η ομοσπονδία βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση προπονητή.

Το όνομα του Κεμζούρα βρίσκεται στους τρεις επικρατέστερους υποψήφιους, με τα δημοσιεύματα να επικεντρώνονται στο αβέβαιο στάτους του στον Ολυμπιακό και τους Λιθουανούς να αναφέρονται και στην περίπτωση Μπαρτζώκα: «Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση στον Ολυμπιακό. Αν ο Μπαρτζώκας έρθει και ο Κέστας γίνει περιττός, θα αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή.

Αυτή τη στιγμή όμως ο Κεμζούρα είναι ο προσωρινός προπονητής του Ολυμπιακού και τα προγράμματα της Euroleague και της FIBA είναι αβέβαια. Επιπλέον, το παράθυρο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την άνοιξη. Ο Κεμζούρα ξεκίνησε νικηφόρα στη Euroleague, οπότε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπορεί να τον εμπιστευτούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς