20.5 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πακέτο» Μάντζουκιτς και Αλέγκρι βλέπουν οι Ιταλοί

Κάκιστο ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει στη φετινή Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με εννέα βαθμούς σε οχτώ αγωνιστικές, κάτι που ήδη έχει προκαλέσει… πληθώρα φημών για αποχώρηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο της.

Τα ιταλικά Μέσα μάλιστα, το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Όπως επισημαίνουν, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να κινηθεί για τον Μαξ Αλέγκρι εφόσον ο Νορβηγός προπονητής δεν καταφέρει στο επόμενο χρονικό διάστημα να ανατρέψει την κατάσταση. Τα δημοσιεύματα πληθαίνουν ειδικά από τη στιγμή που οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της Γιουβέντους για την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός είναι εκτός πλάνων του Μαουρίτσιο Σάρι και τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει. Οι Άγγλοι προσφέρουν 5.000.000 για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, με τη «Γηραιά Κυρία» να θέλει τα διπλάσια για την παραχώρηση του. Ωστόσο, επειδή και ο ίδιος θέλει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ, δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να τα βρουν κάπου στη μέση. Και εφόσον ισχύουν τα δημοσιεύματα για Αλέγκρι, δεν αποκλείεται οι δύο τους να… ανταμώσουν για λογαριασμό του αγγλικού συλλόγου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς