17 C
Athens

Φορτούνης: Στον Ολυμπιακό είμαι γεμάτος, τα έχω όλα

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Κώστας Φορτούνης, για να δώσει το «παρών» στη γιορτή του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Λάρνακα για τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων μίλησε σε κυπριακά Μέσα για την παρουσία του στην ομάδα, την εποχή που βρέθηκε κοντά στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και τον Γιάννη Κωστή, με τον οποίο σύντομα αναμένεται να είναι συμπαίκτης.

«Είχα έρθει να δοκιμαστώ στον ΑΠΟΕΛ, τότε προπονητής ήταν ο Γιοβάνοβιτς. Να σας πω την αλήθεια ήμασταν κοντά στο να έρθω εδώ. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα, είχε πάρα πολύ καλή ομάδα τότε ο ΑΠΟΕΛ», είπε ο… παρολίγον Κύπριος Φορτούνης, που κληθείς να σχολιάσει τον Κωστή δήλωσε:

«Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, άκουσα όμως το θέμα τις τελευταίες ημέρες. Μακάρι το παιδί να έρθει στην ομάδα και να ενταχθεί και να παίξει όσο πιο γρήγορα μπορέσει. Οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγάλες και εμείς θα τον υποδεχθούμε για να μπει σιγά – σιγά στην πρώτη ομάδα. Μακάρι το παιδί να προχωρήσει, να δουλέψει και να παίξει στον Ολυμπιακό».

Σε σχέση με ενδεχόμενες βλέψεις του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ο Φορτούνης είπε ότι πάνω από όλα στο μυαλό του είναι ο Ολυμπιακός: «Πάντα υπάρχουν βλέψεις για έναν ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι γεμάτος στον Ολυμπιακό, τα έχω όλα, δεν μου λείπει κάτι γι’ αυτό και υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Ο κόσμος, η διοίκηση είναι όλα πολύ καλά, ο κόσμος, ο προπονητής, το κλίμα… Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και μακάρι να το κάνω και τα επόμενα χρόνια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς