16.9 C
Athens

Κ21 Ελλάδα – Τσεχία 1-1: Άντεξε με δέκα παίκτες η Εθνική Ελπίδων

Ήταν αναγκασμένη να παίξει με δέκα παίκτες για 70 ολόκληρα λεπτά λόγω της αποβολής του Δημητρίου με κόκκινη κάρτα στο 24′. Η Εθνική Ελπίδων όμως, έβγαλε πείσμα και έμεινε στο 1-1 με την Τσεχία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

O Νταβιώτης στο φινάλε του πρώτου μέρους έκανε ωραία ενέργεια και ανατράπηκε εντός της αντίπαλης περιοχής. Ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση και ο Μπουζούκης εκτέλεσε το πέναλτι που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Γκούμα. Καθώς όμως περνούσαν τα λεπτά, η κούραση έκανε την εμφάνιση της και το αριθμητικό πλεονέκτημα των Τσέχων γινόταν εμφανές.

Έπειτα από στημένη φάση ήρθε η ισοφάριση. Στο 75′ o Χλότζεκ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι για το 1-1 δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Τσεχία: Γέντλισκα, Χάλους, Χόλικ, Πλεχάτι, Σάντιλεκ, Μπούχα, Σάσινκα, Σούτσεκ, Μάτουσεκ (74′ Ρούσεκ), Χλότζεκ, Βάνιτσεκ (62′ Γιάνοσεκ).

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Νάτσος, Νικολάου, Δημητρίου, Κατράνης, Ρέτσος, Μπαλογιάννης, Καμπετσής (84′ Μιλόγεβιτς), Μπουζούκης (53′ Λύρατζης), Νταβιώτης, Δουβίκας (27′ Ευαγγέλου).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς