13.2 C
Athens

Ρίβερ Πλέιτ: Επιστρέφει στη δράση ο Κιντέρο

Το Μουντιάλ του 2014 οι Κολομβιανοί σύστησαν στην Ευρώπη τον Χάμες Ροντρίγκες. Τέσσερα χρόνια μετά, έκαναν το ίδιο με τον Φερνάντο Κιντέρο, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Παράλληλα, ήταν πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες από τη Ρίβερ Πλέιτ τον Ιανουάριο του 2019 στη Μαδρίτη.

Ωστόσο, μια άτυχη στιγμή έφερε έναν σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) τον Μάρτιο κι έτσι πάνω στην πιο φορμαρισμένη χρονιά της καριέρας του αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να ακολουθήσει τον μακρύ δρόμο της αποθεραπείας.

Μετά από έξι γεμάτους μήνες εκτός δράσης, ο Κιντέρο είναι ξανά εδώ. Η Ρίβερ Πλέι ανακοίνωσε την επιστροφή του δεκαριού της με ένα ξεχωριστό tweet, ενώ ο Κολομβιανός βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Αμάργο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το απίθανο γκολ που είχε πετύχει κόντρα στη Ρασίνγκ Κλουμπ με απευθείας εκτέλεση φάουλ είχε βρεθεί στη λίστα των καλύτερων για το βραβείο Πούσκας. Με τη Ρίβερ Πλέιτ ο Κιντέρο διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022, ενώ η ρήτρα αγοράς του ανέρχεται στα 22.000.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς