28.5 C
Athens

Θέλει να ξεφορτωθεί άμεσα τον Χεσέ η Σπόρτινγκ

Ούτε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας καταφέρνει να στεριώσει ο Χεσέ. Ο Ισπανός επιθετικός που στη Ρεάλ θεωρείτο ένας απο τους πιο εξελίξιμους επιθετικούς στην Ευρώπη, ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς κι από τότε αναζητά μια ποδοσφαιρική στέγη να τον… αγκαλιάσει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 αντί 25.000.000 ευρώ, όμως ευκαιρίες δεν πήρε κι από τότε έχει δοθεί δανεικός κατά σειρά σε Λας Πάλμας, Στόουκ, Μπέτις και Σπόρτινγκ. Η ομάδα της Πορτογαλίας όμως δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από την απόδοση του και μάλιστα θέλει να τον επιστρέψει άμεσα πριν ολοκληρωθεί ουσιαστικά ο μονοετής δανεισμός του (ο οποίος περιελάμβανε και οψιόν αγοράς δύο εκατομμυρίων ευρώ). Ο Σίλας δεν τον υπολογίζει και πλέον αναζητείται φόρμουλα διακοπής του δανεισμού του.

Το πρόβλημα είναι πως η Παρί δεν τον θέλει πίσω στο ρόστερ, αλλά ούτε και δανεικό μπορεί να τον δώσει, καθώς στις 31/8 αγωνίστηκε κόντρα στη Μετς κι έτσι δεν μπορεί να φορέσει μέσα στην ίδια σεζόν τη φανέλα τριών διαφορετικών συλλόγων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς