19.1 C
Athens

Παρουσία Μελισσανίδη η συνάντηση ΑΕΚ – Περιφέρειας

Για το μεσημέρι της Τρίτης (8/10, 15:00) έχει προγραμματιστεί η συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια Αττικής. Από πλευράς Ένωσης αναμένεται να παρευρεθούν ο Μηνάς Λυσάνδρου (Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου καθώς και άνθρωποι της Dimand (Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πάνος Παναγιωτίδης, Μιχάλης Αναστόπουλος).

Η «έκπληξη» έχει να κάνει με την παρουσία του ισχυρού άνδρα της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί ο ίδιος για τις εξελίξεις. Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί άλλωστε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη καθώς και τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες, θα τεθεί επί τάπητος το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της υπογειοποίησης που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής.

Υπενθυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα η Ένωση είχε στείλει επιστολή στην Περιφέρεια για να ενημερωθεί αναφορικά με την καθυστέρηση των έργων, ενώ ο Γ. Πατούλης είχε υπογραμμίσει πως το έργο προχωρά κανονικά και δεν θα υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς