17.3 C
Athens

Βαλμπουενά: Μετά τη sextape, ήθελα να φύγω από τη Γαλλία

Για τον αντίκτυπο που είχε στην καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα η δημοσιοποίηση της sextape στην οποία συμμετείχε μίλησε στην Equipe ο άλλοτε αρχηγός της Μαρσέιγ και νυν άσος του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Βαλμπουενά αναφέρθηκε στην ανάγκη του να φύγει από τη Γαλλία για να αγωνιστεί σε μία χώρα όπου ο κόσμος θα τον εκτιμούσε ποδοσφαιρικά και θα τον συνέδεε στη συνείδησή του με το συγκεκριμένο γεγονός:

«Στη Γαλλία, όταν έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα, ο κόσμος αυτήν κρατάει στο μυαλό του. Όταν ακούν το όνομά μου δεν λένε είναι όμορφο αυτό που κάνει στα 35, ξεκίνησε από το μηδέν. Σκέφτονται αμέσως αυτό που συνέβη.

Ο κόσμος με στοχοποίησε ανεξάρτητα από το τι έκανα μέσα στο γήπεδο. Ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή σε μια άλλη χώρα, κάπου που θα με εκτιμούν περισσότερο. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο, κατάλαβα σε σε ποιους μπορώ να στηριχθώ, ποιοι θα είναι πάντα στο πλευρό μου. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός, δεν περίμενα αυτή την ιστορία για να το μάθω. Ήταν η μεγαλύτερη απειλή στην καριέρα μου, αλλά πνευματικά είμαι δυνατός», δήλωσε ο Βαλμπουενά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς