21.5 C
Athens

Γερμανία: Το κουπόνι της Κυριακής

Η Ντόρτμουντ μπορεί να σκόραρε και στα δύο ημίχρονα παρόλα αυτά για τρίτη σερί αγωνιστική δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της. Η Λειψία αφού έχασε τα άχαστα στο πρώτο ημίχρονο στο Λεβερκούζεν(τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες) βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ και τελικά αρκέστηκε στην ισοπαλία. Η Μπάγερν προσγειώθηκε απότομα μετά την 7άρα στο Λονδίνο καθώς γνώρισε ήττα σοκ εντός έδρας από την Χόφενχαιμ.

Έτσι η Γκλάντμπαχ έχει ευκαιρία με νίκη κόντρα στην Άουγκσμπουργκ να βρεθεί μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα και θεωρώ πως δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 στη Τουρκία κόντρα στη Μπασάκσεχιρ για το Europa league ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Η επιθετική τριπλέτα Πλεά-Τουράμ-Εμπολό παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουν να βρίσκονται όλο και καλύτερα και δεν είναι τυχαίο πως έχουν πετύχει 8/10 τέρματα των πουλαριών στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην προβληματική αμυντική γραμμή της Άουγκσμπουργκ η οποία έχει παθητικό 14 τέρματα σε 6 αγωνιστικές, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον από ένα τέρμα σε κάθε παιχνίδι θα έχουν τις ευκαιρίες να συνεχίσουν το σερί τους στο σκοράρισμα. Επιλογή το 1+over 1,5 αλλά και το να σκοράρει η γηπεδούχος και στα 2 ημίχρονα.

Ευκαιρία να πιάσει κορυφή( αν δεν κερδίσει η Γκλάντμπαχ) έχει και η Βόλφσμπουργκ η οποία υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου. Η Βόλφσμπουργκ σπάνια ανοίγει το ρυθμό στα παιχνίδια της ενώ και η Ουνιόν αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς. 6/9 επίσημα παιχνίδια των λύκων είχαμε under 2,5 ενώ οι Βερολινέζοι και στις δύο φετινές τους εξόδους έφεραν under 2,5. Επιπλέον οι γηπεδούχοι δεν διαθέτουν μεγάλο βάθος στο ρόστερ και ενδέχεται να παρουσιάσουν σημάδια κόπωσης μετά το ιδιαίτερο απαιτητικό παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Σεντ Ετιέν στη Γαλλία. Θα κρατήσω το 1Χ+under 3,5.

Στη Φρανκφούρτη η Άιντραχτ υποδέχεται την Βέρντερ, ένα ζευγάρι στο οποίο αναμένεται να έχουμε τέρματα και θα ασχοληθώ με το g/g+over 2,5. Η Άιντραχτ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στη Πορτογαλία κόντρα στη Γκιμαράες με 0-1.Αυτό ήταν το δεύτερο under τη φετινή σεζόν(μετά τα προκριματικά του Europa). Στο πρωτάθλημα μετράει 5/6 over 2,5 εκ των οποίων 4/6 ήταν και g/g. Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι θα παραταχθεί με πολύ σημαντικές απουσίες καθώς εκτός είναι ο αναντικατάστατος κίπερ Τραπ, ο βασικότατος στόπερ Χασέμπε ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του έτερου στόπερ-αρχηγού Άμπραχαμ. Η Βέρντερ είναι ομάδα συνώνυμο του over καθώς μετράει 6/6 over 2,5 στο φετινό πρωτάθλημα εκ των οποίων 5/6 ήταν και goal/goal. Με περισσότερο ρίσκο μπορεί κάποιος να πάει και με το over 3,5.

Επιλογές:

Γκλάντμπαχ-Άουγκσμπουργκ 1+over 1,5 (1,75)- Γκλάντμπαχ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα (2,10)
Βόλφσμπουργκ- Ουνιόν Βερολίνου 1Χ+under 3,5 (1,75)
Άιντραχτ-Βέρντερ g/g+over 2,5 (1,75)- over 3,5 (2,25)

Επιμέλεια : Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς