21.7 C
Athens

Ζεράλδες: Η ΑΕΛ έδειξε ότι είναι μια πολύ μικρή ομάδα

Πυρ και μανία ήταν ο Τσίκο Ζεράλδες με την ΑΕΛ για τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο έπαιξε η ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τη χαρακτήρισε πολύ μικρή ομάδα, ενώ υπογράμμισε πως έχει συμβόλαιο με την Ένωση και θα το σεβαστεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό το λέμε ποδοσφαιρικό αγώνα; Ναι μεν υπήρχαν δύο εστίες, υπήρχε μια μπάλα, αλλά αυτό δεν ήταν ματς. Η ΑΕΛ έδειξε ότι είναι μια πολύ μικρή ομάδα με αυτή την κατάσταση.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ισοπαλία, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για παιχνίδι. Υπάρχει άμεσος κίνδυνος να τραυματιστούν οι ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να μιλήσω για μια ισοπαλία, για ένα ματς, γιατί αυτό δεν ήταν παιχνίδι.Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να προσφέρω όσο μπορώ. Αν η ομάδα θέλει να φύγω εγώ θα το σεβαστώ από την πλευρά μου.

Η ΑΕΛ έχει πρόεδρο έχει γενικό διευθυντή, οπότε είναι απόφαση της διοίκησης να μην κάνει κάτι για την κατάσταση με τον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε τίτλους. Προς το παρόν είμαι καλά, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Αν γνώριζα ότι υπάρχουν τέτοιοι αγωνιστικοί χώροι δεν ξέρω τι θα γινόταν, το σημερινό δεν το περίμενα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς