21.8 C
Athens

Πολλές επιλογές στη Γερμανία

Η πρωτοπόρος Στουτγκάρδη κατάφερε να ηττηθεί από την ουραγό Βέχεν επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως στάνταρ δεν υπάρχουν στο στοίχημα. Με το σκορ στο 1-2 στο ημίχρονο , στην επανάληψη επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών με το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος. Η Χέρτα επιβεβαίωσε το προγνωστικό. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια και όπου θα ασχοληθούμε κυρίως με την αγαπημένη μας Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ αν θέλει να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου οφείλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Φαβρ προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (2-2) κόντρα σε Άιντραχτ εκτός και Βέρντερ εντός για το πρωτάθλημα και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες! Η Φράιμπουργκ από την άλλη εκμεταλλευόμενη το σχετικά βατό πρόγραμμα της στις πρώτες αγωνιστικές έχει καταφέρει να μαζέψει 13 βαθμούς(4-1-1). Ο πήχης ανεβαίνει κόντρα στην Ντόρτμουντ με την οποία διατηρεί κάκιστη παράδοση(0-2-14)! Θα κρατήσω το 2+over 1,5. Δεύτερη επιλογή με περισσότερο ρίσκο να σκοράρουν οι Βεστφαλοί και στα δύο ημίχρονα.

Λεβερκούζεν και Λειψία μετά τις ήττες τους στο champions league μεσοβδόμαδα κόντρα σε Γιουβέντους και Λυών αντίστοιχα, αναμετρούνται στη Μπάι Αρένα με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Οι αποδόσεις ξεκάθαρου αουτσάιντερ αδικούν τους φιλοξενούμενους. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 13 βαθμούς μετρώντας ρεκόρ 4-1-1. Οι φιλοξενούμενοι παρά τις δύο ήττες αυτή την εβδομάδα από Σάλκε και Λυών αντίστοιχα έχουν δείξει πιο καλό πρόσωπο από τους γηπεδούχους. Μάλιστα στα πέντε φετινά επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα του Νάγκελσμαν μετράει ισάριθμες νίκες. Μάλιστα από αυτό το γήπεδο έχει καταφέρει να φύγει αήττητη τα τρία τελευταία χρόνια(0-1-2). Θα κρατήσω το διπλό ενώ επιλογή με σαφώς λιγότερο ρίσκο είναι το g/g+over 2,5.

Στο Μόναχο η Μπάγερν υποδέχεται την Χόφενχαιμ και θα πάω με το 1+under 4,5. Η Μπάγερν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς προέρχεται από την εμφατική νίκη στο Λονδίνο με 7-2 ενώ και στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί νίκες με τέρματα 7-2. Η Χόφενχαιμ από την άλλη συνεχίζει να προβληματίζει καθώς μετά από έξι αγωνιστικές μετράει μόλις μια νίκη! Μεγάλο το πρόβλημα στο σκοράρισμα καθώς με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στην Βέρντερ της οποίας επικράτησε με 3-2, στα υπόλοιπα πέντε της παιχνίδια σημείωσε μόλις ένα τέρμα. Παίζει αμυντικά και αυτό αναμένεται να κάνει και στο Μόναχο. Στις τρεις φετινές της εξόδους μετράει ισάριθμα under 2,5.

Στη zweite liga πιθανό αλλά σε μέτριες αποδόσεις θεωρώ το over 2,5 στην αναμέτρηση Ντιναμό Δρέσδης-Αννόβερο. Οι γηπεδούχοι μετράνε 6/8 over 2,5 στο φετινό πρωτάθλημα ενώ οι το Αννόβερο εκτός έδρας μετράει 4/4 over 2,5.

Επιλογές: Φράιμπουργκ- Ντόρτμουντ 2+over 1,5- να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι και στα 2 ημίχρονα (1,80)/ (2,00)
Λεβερκούζεν-Λειψία 2- g/g+over 2,5 (3,10)/(1,72)
Μπάγερν- Χοφενχάιμ 1+under 4,5 (1,93)
Ντιναμό Δρέσδης-Αννόβερο over 2,5 (1,70)

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς