19.1 C
Athens

Ισπανία: Το κουπόνι του Σαββάτου

Η αλήθεια είναι ότι κοιτώντας το σημερινό κουπόνι δεν είμαι πολύ ζεστός για να ποντάρω τα ισπανικά παιχνίδια εκτός από κάποιες περιπτώσεις τις όποιες έχω ξεχωρίσει και θα με απασχολήσουν. Πάμε να δούμε το σημερινό ισπανικό κουπόνι συνοπτικά.

Στην Πριμερα το παιχνίδι που μου έκανε το κλικ είναι το Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα. Μια Ρεάλ η οποία μπορεί να δεχτεί γκολ ακόμα και από τον αέρα και μια Γρανάδα η οποία επιθετικά βγάζει φωτιές. Για τη Ρεάλ τι κι αν επέστρεψε ο Αζαρ, ο Μόντριτς και οι υπόλοιποι, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο και αναφέρομαι στην εντός έδρας ισοπαλία με τη Μπριζ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη τι να πρωτοπούμε γι αυτήν τη Γρανάδα. Ομάδα που έχει καταπλήξει τους πάντες, βρίσκεται στην δεύτερη θέση πίσω από την Ρεάλ και αν θεωρήσουμε ότι ο μέσος όρος βαθμών για να σωθεί κάποιος είναι οι 40 ήδη έχει μαζέψει σχεδόν τους μισούς. Όποτε πάει στα παιχνίδι χωρίς άγχος και ότι βγάλει. Για την Ρεάλ θα απουσιάσουν ο Κουρτουά, ο Ασένσιο, ο Μαρσέλο και ο Νάτσο. Γκολ γκολ πιστεύω θα βγει και εύκολα μάλιστα με τα τόσα αμυντικά προβλήματα της Ρεάλ. Και οι αποδόσεις του Χ2 αδικούν την Γρανάδα αλλά θα το αφήσω.

Αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι που ασχολήθηκα στην Πριμέρα καθώς τα αλλά τα θεωρώ τριπλές. Λεγκανές-Λεβάντε και Οσασούνα-Βιγιαρεάλ μπορούν να κάτσουν οπουδήποτε.

Στην Segunda θα ασχοληθώ επίσης με ένα γκολ γκολ και αυτό δεν είναι άλλο από το Λούγκο-Λας Παλμας. Η Λας Πάλμας φαίνεται να λύνει το επιθετικό της πρόβλημα και να βρίσκει δίχτυα μετρώντας δυο συνεχόμενες νίκες αλλά τα αμυντικά κενά παραμένουν. Ενώ η Λούγκο είναι η γνωστή μέτρια ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις. Γκολ γκολ το βλέπω και αυτό και δεν θα ασχοληθώ με τίποτα άλλο σήμερα καθώς αύριο υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

Πρόταση:
Ρεάλ-Γρανάδα g/g 1,70
Λούγκο-Λας Παλμας g/g 1,91

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρουσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς