17.7 C
Athens

Ιδού το πρωτάθλημά σας!

Ιδού τα όσα γίνονται στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League δια των εκπροσώπων του Κώστα Καραπαπά και Τάκη Αγραφιώτη, ξεσκέπασε τις πρακτικές των συνδιεκδικητών του τίτλου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς στάθηκε στο γεγονός ότι οι Γιώργος Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης δυναμιτίζουν το ματς με τον Άρη, που θα δώσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός στο Χαριλάου.

«Όλη την εβδομάδα δυναμιτίζετε έναν αγώνα στον οποίο δεν συμμετέχει η ομάδα σας. Λυπάμαι που δεν είναι εδώ ο κ. Γκαγκάτσης για να τα μεταδώσει απ ευθείας αυτά που λέω στο σάιτ σας… Ο Γιώργος Σαββίδης βρίζει όλο τον κόσμο, προσβάλει, πυροδοτεί και είναι μέλος του ΔΣ της ομάδας σας. Θα τον μαζέψετε;», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Κώστας Καραπαπάς δεν ξέχασε την επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στην ακαδημία του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη

«Θα πείτε συγγνώμη επίσημα για τους τραμπουκισμούς των οπαδών σας σε μικρά παιδάκια;», αναρωτήθηκε.

Μετά τον ΠΑΟΚ, ήλθε η σειρά της… ΑΕΚ για αναφορές από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού που χαρακτήρισε μικρή την ποινή που επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League 1 στον Δημήτρη Μελισσανίδη που μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε στον Ελβετό Κλόσνερ στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα στάθηκε στην απαλλαγή του Γιάννη Παπαδόπουλου από το δικαιοδοτικό όργανο με το αιτιολογικό ότι δεν έχει κάποια ιδιότητα στην ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Οι επίσημοι παράγοντες διώκονται, οπότε να γίνουμε όλοι… φαντάσματα για να μην έχουμε τιμωρίες. Περιμένουμε να δούμε αν θα ευαισθητοποιηθεί κανένας εισαγγελέας να κάνει έφεση ή να ερευνήσει αυτεπάγγελτα το θέμα»!

Ο Τάκης Αγραφιώτης έριξε καρφιά για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με το χρυσοπληρωμένο VAR:

«Προβλήματα με τις γραμμές, προβλήματα με το ρεύμα. Να στείλουμε μια επιστολή και να ζητάμε να διευκρινιστεί ποιός έχει την ευθύνη. Η ΕΠΟ; Η εταιρεία του VAR; Ο ΟΤΕ;». Παράλληλα αναφέρθηκε και στην έκθεση του διαιτητή Σιδηρόπουλου για τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ – Άρης, που δεν ανέφερε, όπως χαρακτηριστικά είπε το «ντου» των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δεύτερη φορά στο σκορ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς