18 C
Athens

Κουπόνι Παρασκευής: Να συνεχίσει το… σερί η Χέρτα

Κατώτερες των προσδοκιών εμφανίστηκαν χθες το βράδυ ΤΣΣΚΑ, Γκλάντμπαχ και Γκιμαράες και έτσι η στήλη έκλεισε με το πενιχρό 3/6. Ημέρα πένθους για το οπαδικό κίνημα η σημερινή καθώς σαν σήμερα πριν 20 χρόνια, 6 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρήκαν φρικτό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα επιστρέφοντας από παιχνίδι του δικεφάλου στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στα αμιγώς στοιχηματικά πάμε να δούμε τις επιλογές οι οποίες προκύπτουν:

Στη bundesliga η Χέρτα υποδέχεται την Φορτούνα και κράτησα το 1Χ+g/g. Η Χέρτα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της καθώς προέρχεται από δύο νίκες. Από την άλλη η Φορτούνα, η οποία σε επίπεδο bundesliga δεν έχει ηττηθεί από την Χέρτα ανεξάρτητου έδρας, δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετρώντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα 5 τελευταία της παιχνίδια. Ομάδες επιθετικογενείς αμφότερες με αμυντικά προβλήματα καθώς οι Βερολινέζοι μετράνε 6/6 over 2,5 ενώ οι φιλοξενούμενοι 6/6 g/g εκ των οποίων 5/6 over 2,5.

Στη zweite liga η πρωτοπόρος Στουτγκάρδη υποδέχεται την ουραγό Βέχεν. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενη από 4 σερί νίκες οι οποίες την έχουν εδραιώσει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Εντός έδρας μετράει το απόλυτο με 4/4 νίκες. Η Βέχεν μπορεί να προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα παρόλα αυτά θεωρώ πως δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι! Μιλάμε για μία ομάδα με πολύ σημαντικό πρόβλημα στην άμυνα. 23 τέρματα παθητικό μετράει σε 8 αγωνιστικές , κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η δυνατή επίθεση των Σουηβών. Να σκοράρει η Στουτγκάρδη και στα δύο ημίχρονα είναι η πρόταση μου για την αναμέτρηση.

Επιλογές:

Χέρτα- Φορτούνα Ντίσελντορφ 1Χ+g/g 2,10
Στουτγκάρδη-Βέχεν Να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και στα 2 ημίχρονα 1,75

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς