16.5 C
Athens

Ισπανία: Με την… ανάγκη της Μπέτις

Αφού τελείωσαν οι αγώνες για Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα επιστρέφουμε στην δράση των πρωταθλημάτων και εμείς, όπως πάντα σε αυτή την στήλη θα ασχοληθούμε με τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα της Ισπανίας.

Στην La Liga η Μπέτις υποδέχεται την Ειμπάρ με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ανάγκη από βαθμούς αφού έχουν μείνει στην 15η θέση της βαθμολογίας και ενώ είχαν ξεκινήσει την σεζόν με άλλες φιλοδοξίες. Προέρχονται από την συντριβή στο Κεράμικα από την Βιγιαρεάλ με 5-1 και όπως και να έχει οι τρεις βαθμοί κόντρα στην Ειμπάρ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητοι. Αγωνιστικά ο Σίδνει θα απουσιάσει και πάλι, ενώ αμφίβολοι αλλά με τις πιθανότητες να αγωνιστούν έχουν οι Κανάλες, Φεκίρ.

Από την άλλη στην Ειμπάρ μετά το κακό ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα αρχίζει και βρίσκει τον εαυτό της μετρώντας μία ισοπαλία εκτός μέσα στην Λεβάντε και δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με Σεβίλλη και Θέλτα. Ο Βαλντές Ντίαζ θα είναι η μοναδική απουσία για τους φιλοξενούμενους. Ποντάρω στην ανάγκη της Μπέτις για βαθμούς και όσο και αν δεν με ψήνει ο Ρούμπι θεωρώ ότι έχει το υλικό για να κερδίσει την Ειμπάρ, που παρεμπιπτόντως το θεωρώ απίθανο να πάρει κάτι για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι. Άσος.

Στην Segunda έχουμε το αντιεμπορικό Αλκορκόν-Αλμπαθέτε όπου δεν μπορώ να το πιάσω από πουθενά. Η Αλμπαθέτε όταν κερδίζει, το κάνει με 1-0, όταν χάνει, διασύρεται. Η Αλκορκόν από την άλλη είναι εντελώς ασόβαρη ομάδα. Μπορεί να κερδίσει την πρωτοπόρο Κάντιθ( 3-0 η μοναδική ήττα της Κάντιθ), μπορεί να χάσει εντός από την Εξτρεμαδούρα(0-2). Πιστεύω ότι θα έχει γκολ το παιχνίδι, θα βγει το γκολ-γκολ αλλά δεν θα το παίξω.

Πρόταση:

Μπέτις – Έιμπαρ 1 2,00

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς