23.4 C
Athens

Η Β’ Ισπανίας στο μενού της Πέμπτης

Γιουρόπα Λιγκ σήμερα περιλαμβάνει το κύριο μενού του κουπονιού αλλά εμείς το βιολί μας καθώς θα ασχοληθούμε με την Segunda και πάλι, όπου υπάρχουν τρία παιχνίδια τα οποία και κλείνουν την αγωνιστική.

Ξεκίνημα από το Ρομαρέδα της Σαραγόσα εκεί όπου η τοπική ομάδα είναι ανίκητη. Η μοναδική αήττητη ομάδα στην Segunda, Αλλά προέρχεται και από δύο συνεχόμενες γκέλες, με αντιπάλους τις αδύναμες φέτος Λούγκο και Οβιέδο και έτσι χάλασε το σερί των τριών συνεχόμενων νικών. Στο φρούριο της καθώς στηρίζει πολλά στην έδρα της υποδέχεται την Μάλαγα που τόσο αυτή, όσο και η Ντέπορ δεν μπορούν να προσαρμοστούν με τίποτα στην κατηγορία.

Στα αγωνιστικά η Σαραγόσα θα παραταχθεί με πολύ σημαντικές απουσίες σε αυτό το παιχνίδι καθώς ο γνώριμος μας Σίνζι Καγκάβα είναι εκτός και θα προφυλαχτεί ώστε να προλάβει το επόμενο κρίσιμο ματς κόντρα στην Κάντιθ, ο Νιγηριανός Ιγκμπεκέμε θα λείψει από το κέντρο, αλλά και ο αμυντικός Κάρλος Βιγκαράι είναι εκτός και πρέπει να αντικατασταθεί. Κοντά σε αυτές τις τρεις πολύ σημαντικές απουσίες, ο Βίκτορ Φερνάντες ανακοίνωσε ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές του είναι κουρασμένοι και θα προφυλαχθούν χωρίς να πει ονόματα.

Από την άλλη η Μάλαγα βρίσκετε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα παράδοξο. Διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας έχοντας δεχτεί μόνο 6 γκολ σε 8 παιχνίδια. Το πρόβλημα για τους Μαλαγίστας εστιάζεται στην επίθεση εκεί όπου έχει σκοράρει μόνο 4 φορές. Πολλές οι απουσίες για την Σαραγόσα, η οποία θα κάνει και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα για ροτέισον ο Βίκτορ Φερνάντεθ. Ένας άλλος Βίκτορ δεν έχει αυτή την πολυτέλεια λόγω βαθμολογικής θέσης και έτσι θα παρατάξει στην ενδεκάδα ότι καλύτερο διαθέτει . Πιστεύω ότι η Μάλαγα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα είναι το Χ ή το διπλό αλλά θα τη στηρίξω. Στο 1,90 η διπλή ευκαιρία της.

Στο Χιχόν-Αλμερία οι φιλοξενούμενοι αυτοκτόνησαν στο ντέρμπι κορυφής με την Κάντιθ την περασμένη αγωνιστική, καθώς ισοφάρισαν 1-1, έμεινε η Κάντιθ με δέκα και δέχτηκαν και γκολ για το τελικό 1-2. Για ην Χιχόν η οποία δεν μπορεί και αυτή να σκοράρει με τίποτα κάθε παιχνίδι είναι τελικός καθώς βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ακόμα μία ισοπαλία βλέπω και για τις δύο ομάδες.

Η Χιρόνα υποδέχεται τη Ντέπορ σε ένα ματς που θα έπρεπε να είναι ντέρμπι για την άνδο με βάση το ρόστερ και το μπάτζετ που έχουν διαθέσει οι δύο ομάδες. Ανίθετα και οι δύο παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού με την Χιρόνα να είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση. Από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται η Ντέπορ και έχει βρεθεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ομάδα που σκοράρει η Ντέπορ αλλά αμυντικά παραπαίει. Γκολ γκολ θα προτιμήσω.

Πρόταση:

Σαραγόσα-Μάλαγα Χ2 ΔΕ 1,90
Χιρόνα-Ντέπορ g/g 1,95

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς