16.9 C
Athens

Βόμβα: Αποχωρεί από τη Volley League ο Ηρακλής!

Με επιστολή του στην ΕΣΑΠ, ο Ηρακλής γνωστοποίησε πως δεν θα κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα παρότι είχε ολοκληρώσει το φετινό του ρόστερ. Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες και η δήλωση που έκανε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Α.Σ., Μάκης Καλαϊτζίδης, έδειχνε πως δύσκολα θα γύριζε το… φύλλο.

Τον Γηραιό συνεχίζουν να τον ακολουθούν τα χρέη του παρελθόντος με τα δύο μεγάλα «αγκάθια» τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι τα χρωστούμενα σε Κώστα Χριστοφιδέλη και Κώστα Γκιρτζίκη. Ο Καλαϊτζίδης είχε ζητήσει να δεχθούν οι δύο παλαίμαχοι παίκτες αυτά που προσφέρει ειδάλλως δεν θα κατέβαινε στο πρωτάθλημα. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών δεν τα βρήκαν κι έτσι η… απειλή έγινε πράξη, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να αποχωρεί.

Πλέον, το ερώτημα που πλανάται είναι πως θα διεξαχθεί η φετινή Volley League στην οποία υπάρχουν επτά ομάδες (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας, Κηφισιά, Παναθηναϊκός και οι δύο νεοφώτιστοι, ΟΦΗ και Ελπίς Αμπελοκήπων). Θυμίζουμε πως τόσο ο Παμβοχαϊκός όσο και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζουν τρομερά προβλήματα στην εύρεση χορηγιών, ενώ για την ομάδα της Θράκης υπάρχουν ακόμα υποθέσεις που εκκρεμούν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς