17.4 C
Athens

Ριφιφί στο ΣΕΦ και κλοπή μισού εκ. ευρώ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν καταγγείλει στην αστυνομία μια κλοπή από το χρηματοκιβώτιο του ΣΕΦ που ξεπερνά τις 500.000 ευρώ!

Κάποια στιγμή μέσα στο σαββατοκύριακο, κάποιοι – επαγγελματίες κατά τα φαινόμενα – μπήκαν στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ ενώ τα γραφεία ήταν κλειστά και άδειασαν το χρηματοκιβώτιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός που περιείχε τουλάχιστον μισό εκατομμύριο ευρώ. Η υπόθεση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της αστυνομίας με δεδομένο ότι δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος διάρρηξης ή οποιασδήποτε άλλης παραβίασης.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πως κάποιος θα μπορούσε να βάλει χέρι σε ένα τόσο μεγάλο ποσό και μάλιστα δίχως να έχει αφήσει το παραμικρό ίχνος πίσω του.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ έχουν ήδη ξεκινήσει ανακρίσεις, αλλά οι βάσιμες ελπίδες τους για την εξιχνίαση της υπόθεσης εστιάζονται στο οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες του σταδίου. Αν πάντως τα είχαν προβλέψει όλα τόσο καλά οι δράστες, οι πιθανότητες να την έχουν πατήσει από το κλειστό κύκλωμα μοιάζουν λιγοστές…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς