16.9 C
Athens

Δύο φαβορί με καλές αποδόσεις

Η Σπόρτινγκ κατάφερε να πάρει την νίκη παρόλα αυτά το έκανε με το ελάχιστο σκορ(0-1) και έτσι μας στέρησε το απόλυτο την χθεσινή ημέρα.Χάμαρμπι και Γκινγκάμπ έκαν πάρτυ και επικράτησαν 5-1 και 3-0 αντίστοιχα. Η προσοχή πλέον μετατοπίζεται στο ευρωπαϊκό τριήμερο που έχουμε μπροστά μας. Στο σημερινό πρόγραμμα ασχολήθηκα με τα δύο παιχνίδια του 4ου γκρουπ του champions league.

Στο Τορίνο η Γιουβέντους υποδέχεται την Λεβερκούζεν. Η Γιουβέντους μετά την ισοπαλία στην Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο στην πρεμιέρα , θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Η Λεβερκούζεν από την άλλη συνήλθε μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λοκομοτίβ πανηγυρίζοντας δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Ουνιόν και Άουγκσμπουργκ. Τώρα ο δείκτης δυσκολίας σαφώς και μεγαλώνει. Στο πιο δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι της ηττήθηκε με 4-0 από την Ντόρτμουντ. Θεωρώ πως η ποιότητα της Γιουβέντους είναι ικανή να της χαρίσει την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση παρόλα αυτά επειδή η Λεβερκούζεν δεν έχει μάθει με τον Μπος στο τιμόνι της να αμύνεται θεωρώ πως η Βέκια Σινιόρα θα σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα και θα κρατήσω το 1+over 1,5.

Στη Μόσχα η Λοκομοτίβ υποδέχεται την Ατλέτικο και θα κρατήσω το 2+under 3,5.Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση καθώς μετά την νίκη στο Λεβερκούζεν, την Κυριακή πανηγύρισαν ακόμη μια μεγάλη νίκη αυτή τη φορά κόντρα στη Ζενίτ για το πρωτάθλημα. Από την άλλη η Ατλέτικο προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ. Για άλλη μια χρονιά με τον Σιμεόνε στο τιμόνι τους, οι Μαδριλένοι δείχνουν πως προτεραιότητα έχει η άμυνα. Μετράει μόλις ένα διπλό στις εννιά τελευταίες εξόδους της στη διοργάνωση παρόλα αυτά θα της δώσω προβάδισμα νίκης.

Υ.Γ Όπως έχω ξαναπεί σίγουρα δεν υπάρχουν στο στοίχημα. Το λέω αυτό σήμερα γιατί επέλεξα να ασχοληθώ με δύο φαβορί της αποψινής βραδιάς.

Επιλογές:

Γιουβέντους-Λεβερκούζεν 1+over 1,5 (1,95)
Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης 2+under 3,5 (2,17)

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Αναστάσιος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς