19.5 C
Athens

Το δείπνο του Τέρζιτς στον Μαρινάκη: Μας ενώνουν ισχυροί δεσμοί

Δεν έχουν μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα εξαιρετικές σχέσεις, αλλά και οι διοικούντες των δύο ομάδων.

Λίγες ώρες πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Μαρακανά, ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Βελιγραδίου, Ζβέζνταν Τέρζιτς, παρέθεσε δείπνο στον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Ανυπομονώ για τον αγώνα, θα είναι μία μάχη ανάμεσα σε αδερφοποιημένα σωματεία και αντιμετωπίζω αυτό το ματς ως μία ευκαιρία για να πάμε τη σχέση μας σε υψηλότερο επίπεδο. Η σύνδεση δημιουργήθηκε πριν από τρεις δεκαετίες, βασισμένη στη φιλία μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων, στο γεγονός ότι πρόκειται για τις μεγαλύτερες ομάδες στη χώρα τους, τα χρώματα και την ιδεολογία. Η αγάπη ήρθε φυσιολογικά», είπε ο Τέρζιτς για τη σχέση των δύο ομάδων, ενώ για τη φιλία του με το Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε:

«Η σχέση με τον κ. Μαρινάκη είναι κάτι παραπάνω από φιλική, μας δένουν ισχυροί δεσμοί. Βέβαια μέσα στο γήπεδο θα γίνει μάχη για τους βαθμούς, για τις οικονομικές απολαβές και τη δόξα του Champions League. Οι παίκτες θα δώσουν το καλύτερο για την ομάδα τους, η σχέση μας δε θα μπει εμπόδιο στο να δώσουν τα πάντα στον δρόμο για τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς