19.8 C
Athens

«Οπλοστάσιο» βρήκε η αστυνομία μετά από έφοδο σε σύνδεσμο της ΑΕΚ

Αιφνιδιαστική… επίσκεψη πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη λεωφόρο Δεκελείας από οπαδούς της Ένωσης.

Το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός έξι αστυνομικών, ο ένας μάλιστα σοβαρότερα, καθώς μαχαιρώθηκε από αιχμηρό αντικείμενο στον μηρό.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στη συμβολή Δεκελείας και Φωκών, όταν περίπου 40 άτομα με διακριτικά της ΑΕΚ βγήκαν από καταστήματα τις πλατείας και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Η έφοδος της ΕΛΑΣ στον σύνδεσμο της ΑΕΚ έγινε σε συνεργασία με το τμήμα αθλητικής βίας και μετά από σχετική έρευνα βρέθηκαν ξύλα, κοντάρια, σφυρί και ένα τσεκούρι που εμπίπτουν στον νόμο περί όπλων. Η αστυνομία ωστόσο δεν προχώρησε σε προσαγωγές, καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς στον σύνδεσμο.

Μέσω των οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που έγιναν τα επεισόδια, η αστυνομία βρίσκεται σε διαδικασία ταυτοποίησης των ατόμων που ενεπλάκησαν στην επίθεση το βράδυ της Παρασκευής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς