19.1 C
Athens

Ηχηρή αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ!

Θεωρούταν ένα από τα σημαντικά ατού του ΣΚΑΪ, αλλά σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο διάσημος παρουσιαστής-ηθοποιός-σεναριογράφος δεν ανήκει πια στο δυναμικό του καναλιού του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την αποχώρησή του από το «The Voice».

O παρουσιαστής είχε αναφέρει ότι θα ασχοληθεί με τα υπόλοιπα project που έχει αναλάβει, το θεατρικό που έγραψε και σκηνοθετεί αλλά και την εκπομπή που ετοίμαζε για της ΕΡΤ με θέμα του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Παρόλα αυτά δεν είχε αποχωρήσει επίσημα από τον ΣΚΑΪ με πληροφορίες από δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι μπορεί και να μεταφερθεί η εκπομπή που ετοίμαζε από την ΕΡΤ στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα όμως με το «Πρωινό», ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν ανήκει πια στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη ανέφερε ότι ο παρουσιαστής αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου με προορισμό το νέο κανάλι One το οποίο θα αρχίσει να εκπέμπει τους επόμενους μήνες μεταφέροντας εκεί το κόνσεπτ της νέας του εκπομπής.

«Τον Γιώργο Καπουτζίδη πιστεύαμε, ότι δεν θα τον δούμε φέτος στην τηλεόραση και τελικά θα τον δούμε από στέγη έκπληξη. Τον Νοέμβρη θα αρχίσει να εκπέμπει, το One! Εκεί λοιπόν, θα δούμε κατά 99% μία εκπομπή του Γιώργου, η οποία λέγεται “Team Greece” και έχει να κάνει με αθλητές στίβου και άλλων αθλημάτων, οι οποίοι θα λάβουν μέρος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: dailymedia.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς