22.7 C
Athens

Σοκαριστική πτώση του Κάρολ στο Ρεάλ-Μούρθια (vid)

Ο τραυματισμός του Τζέισι Κάρολ επισκίασε τη νίκη της Ρεάλ επί της Μούρθια για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Λίγο πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου, ο 36χρονος βγήκε στον αιφνιδιασμό και προσπάθησε να καρφώσει, ωστόσο ο Ράφα Λουθ ήρθε από πίσω για να τον κόψει, με αποτέλεσμα ο Κάρολ να πέσει πολύ άσχημα με το πίσω μέρος του κεφαλιού στο παρκέ.

Εμφανώς σοκαρισμένοι από την πτώση, συμπαίκτες και αντίπαλοι έτρεξαν δίπλα στον Κάρολ, ο οποίος κρατούσε το κεφάλι του και λίγο αργότερα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε μετά το ματς, έδειξαν ότι έχει υποστεί εξάρθρωση αυχένα και διάσειση, γεγονός που τον αναγκάζει να απουσιάσει από την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όταν η Ρεάλ θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Λουθ ζήτησε συγνώμη για τον τραυματισμό του Κάρολ, διευκρινίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να βλάψει τον αντίπαλό του.

Jaycee Carroll (36 años), se pega esta santísima hostia desde 3 metros de altura y a los 30 segundos se va trotando a vestuarios. A mi me pasa esto y tiene que venir la ambulancia a sacarme en tablero espinal… Ánimo Yeisi ❤️? pic.twitter.com/AecbgrSbWF

— Er Payi (@tonipayeras_8) 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς