19.8 C
Athens

Και Αργεντινή έχει το μενού!

Βλέποντας κανείς χθες το Σεβίλλη-Σοσιεδάδ δεν γίνεται να μην θαύμασε την ποιότητα των Ισπανικών ομάδων, δύο ομάδες εξαιρετικές μεσοεπιθετικά με πολλά κενά δε αμυντικά. Αλλά όπως και να έχει βλέπεις ποδόσφαιρο και χαίρεσαι. Πάμε στα δικά μας καθαρά στοιχηματικά όπου σήμερα θα ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Στο Σέντραλ Κόρντομπα – Γοδόι Κρουζ μιλάμε για δύο ομάδες που σκοράρουν με πολύ μεγάλη δυσκολία και προέρχονται και οι δύο από τρεις συνεχόμενες ήττες, οπότε πρωταρχικός τους στόχος σε αυτό το παιχνίδι είναι να μην ηττηθούν. Χωρίς να έχουν άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις και οι δύο, αλλά και χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο. Under 1,5 και ισοπαλία οι επιλογές μου.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Κολόν Σάντα Φε υποδέχεται την Αρχεντίνος Τζούνιορς με τους φιλοξενούμενους να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού και να θέλουν να διατηρηθούν ψηλά στην βαθμολογία καθώς προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ η Κολόν ήταν εξαφανισμένη για ένα ημίχρονο στην ήττα από την Λανούς με 3-2, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχε ευκαιρίες μέχρι που μπορούσε να ισοφαρίσει. Ομάδα που μπορεί να σκοράρει η Κολόν, σαφώς ανώτερη η Αρχεντίνος θα επιλέξουμε το γκολ-γκολ.

Πρόταση:

Σέντραλ Κόρντομπα – Γοδόι X 3.00
Κολόν – Αρχεντίνος Τζούνιορς g/g 2.1

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρούσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς