23.4 C
Athens

Στοίχημα: Η Άρσεναλ… κλείνει το μάτι

Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για ντέρμπι τίτλου, τώρα ο στόχος μετριάζεται στην κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.Στόχο που κανείς από τους δυο δεν πέτυχε πέρυσι. Στο Όλντ Τράφορντ λοιπόν διασταυρώνουν τα ξίφη τους Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για αμφότερες.

Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από την πρόκριση μεσοβδόμαδα επί της Ρότσντειλ στο «Ολντ Τράφορντ» μέσω της ψυχοφθόρας διαδικασίας των πέναλντι. Ναι καλά διαβάσατε μια ομάδα 4ης κατηγοριας έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Σόλσκιερ και αποκλείστηκε στην ρώσικη ρουλέτα. Και αν η πειραματική ενδεκάδα των κόκκινων διαβόλων αποτελεί ένα ελαφρυντικό ,ας εξετάσουμε την προηγούμενη αγωνιστική πριν από μια εβδομάδα όπου παρατάχθηκε με τους βασικούς.Η Γουέστ χαμ σβηστά και χωρίς να απειληθεί, με δυο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο την κέρδισε με 2-0 και την βύθισε στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Η Άρσεναλ από την άλλη δεν μπορούμε να πούμε πως μεσουρανεί.Μπορεί να έιναι σε λίγο καλύτερο φεγγάρι από τους γηπεδούχους αλλά σίγουρα η 8η θέση και οι 11 βαθμοί μετά από 6 αγωνιστικές δεν είναι δα και καμιά επιτυχία.Δείχνει όμως να βρίσκεται σε καλό μομέντουμ καθώς προέρχεται από τρείς σερί νίκες. Σίγουρα η εμφατική νίκη πρόκριση επί της Νότιγχαμ με 5-0 δεν αποτελεί κριτήριο ,όσο καλά και αν έχει ξεκινήσει την χρονιά η Φόρεστ,αλλά το εύκολο πέρασμα με 0-3 από την Φρανκφούρτη και η ανατροπή με παίκτη λιγότερο κόντρα στην Άστον βίλα ,κάνει τους φίλους των κανονιέριδων να χαμογελάνε.Ειδικά την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στους «χωριάτες» τα πάντα πήγαιναν στραβά μέχρι το 80ό λεπτό.Στο 81 ο Τσέιμπερς ισοφαρίζει και στο 84 η παικτάρα Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ κάνει το 3-2 και γυρίζει τούμπα ένα ματς που πήγαινε καρφί για γκέλα.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ποντάρει κανείς την νίκη οποιασδήποτε ομάδας μέσα στο θέατρο των ονείρων όμως κακά τα ψέματα αυτό που βλέπουμε δεν είναι Γιουνάιτεντ. Το 3.10 του διπλού… κλείνει το μάτι και λέω να ανταποκριθώ στο φλερτ του .Καλή και πιο safe επιλογή είναι και το 1.70 του over 2.5.Ενώ σαν fan bet σκέφτομαι να ποντάρω κάτι ψιλά στον φορμαρισμένο Ομπαμεγιάνγκ για first scorer στο 6.00.

EΠΙΜΕΛΕΙΑ: LUCKY LOOK

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς