23.4 C
Athens

Το κουπόνι της Δευτέρας (30/9)

Άσχημο στοιχηματικά το Σαββατοκύριακο καθώς το ποσοστό επιτυχίας δεν ξεπέρασε το 20%. Είναι δεδομένο εφόσον ασχολούμαστε με το στοίχημα πως θα έρθουν και τέτοιες μέρες. Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να τις περιορίσουμε και οι επιτυχίες να είναι περισσότερες από τις αποτυχίες. Ούτε Θεοί είμαστε, ούτε μαγικό ραβδάκι έχουμε, ούτε άχαστα υπάρχουν στο στοίχημα. Πάμε στις σημερινές επιλογές.

Στη Γαλλία και στη Ligue 2 ασχολήθηκα με τον άσσο της Γκινγκάμπ κόντρα στην Λε Μαν. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν το πρωτάθλημα ως το πρώτο φαβορί για άνοδο παρόλα αυτά δεν έχουν καταφέρει να το αποδείξουν καθώς μετά από οχτώ αγωνιστικές μετράνε μόλις δύο νίκες. Το μάρμαρο για το άσχημο ξεκίνημα πλήρωσε ο τεχνικός Λερ, ο οποίος μετά την ήττα με 3-1 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στη Σοσό απομακρύνθηκε. Η αλλαγή προπονητή πιστεύω θα βοηθήσει την Γκινγκάμπ η οποία όπως προείπα διαθέτει μεγάλη ποιότητα και το πιο μεγάλο μπάτζετ στην κατηγορία. Η αντίπαλος της προσφέρεται καθώς η Λε Μαν είναι αποκαρδιωτική μετρώντας επτά ήττες σε οχτώ παιχνίδια, διαθέτοντας μάλιστα και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 18 τέρματα παθητικό!

Στη Σουηδία θα κρατήσω τον άσσο της Χάμπαρμπι με χάιντικαπ ενός τέρματος κόντρα στην Έρεμπρο. Η Χάμαρμπι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας δέκα νίκες στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και πέρα από την διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου , γλυκοκοιτάζει και την κορυφή. Ειδικά εντός έδρας είναι πάρα πολύ δυνατή μετρώντας ρεκόρ 10-2-0. Από την άλλη η Έρεμπρο μετά την νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Έστερσουντ έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή και ουσιαστικά τώρα είναι αδιάφορη.

Στην Άβες-Σπόρτινγκ Λισαβόνας ασχολήθηκα με το 2+over 1,5. Η Σπόρτινγκ μπορεί να βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση παρόλα αυτά μέσα στην εβδομάδα είχαμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με την απομάκρυνση του Πόντες και την έλευση του Σιλάς γεγονός που περιμένω να λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα! Μάλιστα σήμερα θα έχει στην διάθεση του ο νέος τεχνικός και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας Μπρούνο Φερνάντες ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι! Η Άβες φαντάζει ιδανικός αντίπαλος τη δεδομένη στιγμή καθώς μετράει πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια, έχοντας δεχτεί σε όλα τς τα παιχνίδια τουλάχιστον από ένα τέρμα( στις ήττες από δύο και πάνω). Μάλιστα και η παράδοση είναι με τη Σπόρτινγκ η οποία ανεξαρτήτως έδρας μετράει ρεκόρ 9-1-0.

Επιλογές:

Γκινγκάμπ- Λε Μαν 1 1,70
Χάμαρμπι- Έρεμπρο 1 (-1) 1,68
Αβές-Σπόρτινγκ 2+ over 1,5 1,75

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς