27.5 C
Athens

Poll: Γκερέρο ή Ελ Αραμπί στο Βελιγράδι;

Στο πρόσωπο των Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός έχει βρει δυο φορ με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Από τη μια είναι είναι ο Ισπανός που αποδεικνύεται όνομα και πράγμα: πολεμιστής, αφού αυτό ακριβώς σημαίνει το επίθετό του. Αμφισβητήθηκε εντονότατα πέρυσι όσο περνούσε η σεζόν, η παραμονή του στο ρόστερ θεωρούταν αμφίβολη για κάποιο διάστημα, όμως ο Γκερέρο είναι ακόμα εδώ και αποτελεί τον βασικό φορ του Ολυμπιακού στο μυαλό του Μαρτίνς. Εντεκαδάτος σε όλα ανεξαιρέτως τα ευρωπαϊκά ματς αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός απουσίασε από τον επαναληπτικό στο Κράσνονταρ παρότι ήταν δηλωμένος στο αρχικό σχήμα.

Από την άλλη είναι ο Ελ Αραμπί. Ένας επιθετικός γεννημένος για το γκολ που μονάχα την προηγούμενη διετία βρήκε δίχτυα 75 φορές! Σε αντίθεση με τον Γκερέρο που κινείται πολύ εκτός περιοχής, ο Μαροκινός είναι σχεδόν πάντα στο κουτί όποτε ο Ολυμπιακός επιτίθεται και συχνά σε καίρια θέση για να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Ο Γκερέρο έχει σκοράρει δυο φορές  και έχει δώσει μια ασίστ σε έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια (532′), όσα και ο Ελ Αραμπί στα συνολικά 89′ που έχει αγωνιστεί φέτος στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα, ο Μαροκινός έχει τρία γκολ και μία ασίστ σε 344′, ενώ ο Γκερέρο δυο γκολ σε 104′. Σε τελικές τιμές, ο Γκερέρο έχει τέσσερα γκολ και μια ασίστ σε 628 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Ελ Αραμπί έχει ένα γκολ παραπάνω σε 200′ λιγότερα.

Παρόλο που ο Μαρτίνς φαίνεται να έχει ήδη επιλέξει τον Γκερέρο για το αρχικό σχήμα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (όπως και ολόκληρη την ενδεκάδα), εσείς ποιον φορ θα βάζατε στον αγώνα του Βελιγραδίου βάσει της εικόνας αλλά και των στατιστικών των δυο προαναφερθέντων;

Ποιον φορ προτιμάτε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι;

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο

 

Γιουσέφ Ελ Αραμπί

 

Created with PollMaker

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς