16.7 C
Athens

Μιλούνοβιτς: Από τη μέρα της κλήρωσης, ανυπομονούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό

Για τον ενθουσιασμό με τον οποία αντιμετώπισαν στις τάξεις του Ερυθρού Αστέρα από την πρώτη στιγμή το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ομίλων του Champions League, που τους έφερε αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Νεμάνια Μιλούνοβιτς.

Ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα ανυπομονεί να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν στο Βελιγράδι οι αδελφοποιημένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» Σερβίας και Πειραιά, χωρίς να λησμονεί πως, πάνω από αυτό, βρίσκεται ο στόχος της ομάδας του να πάρει τη νίκη.

«Από την ημέρα της κλήρωσης ανυπομονούμε γι’ αυτό το ματς. Περιμένω μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, καθώς όλα θα είναι ερυθρόλευκα, μιας και είναι γνωστή πως πρόκειται για αδελφοποιημένους συλλόγους. Εμείς πάντως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο Champions League. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τους μεγαλύτερους κινδύνους και από πού προέρχονται, αλλά η ελληνική ομάδα έχει και αδυναμίες. Η ήττα από την Παρτιζάν μάς έδωσε μάθημα και είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και θα ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι φίλαθλοί μας είναι ο δωδέκατος παίκτης μας πάντα και αυτή τη φορά θα υπάρχει και κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς