19.7 C
Athens

Οι κυριακάτικες προτάσεις του FWS

Δυνατό ήταν το χαστούκι την χθεσινή ήμερα καθώς με εξαίρεση το διπλό της Λεβερκούζεν και το Χ2+under 3,5 της Γκλάντμπαχ καμία άλλη επιλογή δεν επιβεβαιώθηκε. Ειδικά η ήττα της Λειψίας(έχει 4χ4 αυτή η Σάλκε) αλλά και η εντός έδρας ισοπαλία της Ντόρτμουντ κόντρα στην Βέρντερ των τόσων απουσιών πόνεσαν πολύ. Αγωνιστική των φιλοξενούμενων μπορει να χαρακτηριστεί μέχρι στιγμής καθώς σε 7 παιχνίδια είχαμε 6 διπλά και μία ισοπαλία. Πάμε στην ανάλυση των σημερινών μας επιλογών.

Βασική επιλογή ο άσσος της Κολωνίας κόντρα στη Χέρτα. Οι Ταύροι θέλουν να κάνουν ένα restart μετά το δύσκολο πρόγραμμα που είχαν και κόντρα στην αναιμική Χέρτα έχουν παράσταση νίκης και θα τους δώσω το προβάδισμα. Η Κολωνία μπορεί να μετράει 4 ήττες σε 5 παιχνίδια κοιτώντας κανείς τα παιχνίδια θα καταλάβει ότι αυτές ήρθαν από ανώτερους ποιοτικά αντιπάλους(Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ εκτος, Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ εντός). Στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε με ομάδα στα κυβικά της επικράτησε με 2-1 εκτός της Φράιμπουργκ. Από την άλλη η Χέρτα προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Πάντερμπορν παρόλα αυτά δεν έπεισε γι άλλο ένα παιχνίδι. Η αμυντική αφέλεια με την οποία αγωνίζεται σε συνδυασμό με την ποιότητα των <ταύρων> μεσοεπιθετικά γέρνουν την πλάστιγγα προς τα αριστερά.Στην τελική ένας άσσος δεν θα έρθει σε ολόκληρη αγωνιστική;

Στη zweite liga κράτησα τον άσσο της Γκρόιτερ Φιρτ κόντρα στην Χολστάιν Κίελ. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν και στην ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στη Στουτγάρδη πως έχουν δημιουργήσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί ίσως θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι από το παιχνίδι. Πριν από αυτό το παιχνίδι μετρούσαν αήττητο σερί 5 αγωνιστικών με 2 εντός έδρας νίκες σε 3 παιχνίδια. Η Χόλσταιν δεν έχει καμία σχέση με την περσινή εξαιρετική ομάδα. Ούτε η αλλαγή προπονητή την βοήθησε καθώς στο ντεμπούτο του Βάλνερ ηττήθηκε εντός έδρας από το Αννόβερο. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα τα οποία είναι άσχημα είναι και η συνολική της εικόνα. Σε 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις της μετράει ισάριθμες ήττες.

Στη Σουηδία θα σταθώ στο διπλό στην αναμέτρηση Έλφσμποργκ-Αΐκ Στοκχόλμης. Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας χωρίς να έχουν αξιώσεις για κάτι παραπάνω αλλά ούτε προλαβαίνουν και να κινδυνέψουν. Ουσιαστικά μιλάμε για μία αδιάφορη ομάδα η οποία μάλιστα θα παραταχθεί και χωρίς δύο βασικά της στελέχη στη μεσαία γραμμή. Από την άλλη η Αΐκ θέλει να μείνει στο κυνήγι του τίτλου(αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση και στο -4 από την κορυφή), βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 4 νίκες στα 5 τελευταία της παιχνίδια και εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί φέτος μετρώντας 7 δίπλα σε 12 παιχνίδια.

Στην Αυστρία και στο Άλταχ-Μάτερσμουργκ κράτησα το over 2,5. 10 σερί εντός έδρας over 2,5 μετράει η Άλταχ ενώ η Μάτερσμουργκ μετράει 8/10 over 2,5 στα τελευταία εκτός έδρας της παιχνίδια.

Επιλογές:

Κολωνία-Χέρτα 1 (2,05)
Γκρόιτερ Φιρτ-Χόλσταϊν Κίελ 1 (2,15)
Έλφσμποργκ-Αΐκ Στοκχόλμης 2 (1,90)
Άλταχ-Μάτερσμπουργκ over 2,5 (1,60)

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς