18.6 C
Athens

Ισπανία: Γεμάτο επιλογές το κουπόνι της Κυριακής

Δύσκολο στοιχηματικά Σάββατο αυτό που μας πέρασε με την Ατλέτικο να μην μπορεί να κερδίσει την Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης, ενώ η Ράσινγκ είχε αρκετές ευκαιρίες με τη Νουμάνθια να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα αλλά και αυτή έμεινε στο μηδέν. Πάμε στα σημερινά όπου προκύπτουν επιλογές.

Το σημείο που μου άρεσε περισσότερο απ’ όλα στη La Liga είναι το γκολ-γκολ της Σεβίλλης με την Σοσιεδάδ, ομάδες με πλούσιο επιθετικό ταλέντο που μπορούν την μισή ευκαιρία να την κάνουν γκολ. Ειδικά η φετινή Σοσιεδάδ είναι χάρμα οφθαλμών από την μέση και μπροστά, ενώ η Σεβίλλη εντός έδρας δεν έχει κάνει ακόμα νίκη. Σημείο είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό το γκολ-γκολ.

Στο Ειμπάρ-Θέλτα έχουμε να κάνουμε με δύο προβληματικές ομάδες αν και για την Ειμπάρ το περιμέναμε με το ελλιπές ρόστερ, αλλά για την Θέλτα αναμέναμε καλύτερο ξεκκίνημα. Γκολ-γκολ βλέπω και σ αυτό το παιχνίδι, ενώ στο Αλαβές-Μαγιόρκα αναμένω ένα παιχνίδι με πολύ ένταση καθώς η βαθμολογική θέση των ομάδων αλλά και οι στόχοι τους είναι ίδιοι και νομίζω ότι θα έχουμε αρκετές κάρτες στο παιχνίδι όπως σε όλα της Αλαβές καθώς βγαίνουν το λιγότερο 5 κάρτες.

Στο Λεβάντε-Οσασούνα αρχικά είπα να ασχοληθώ με τον άσο, αλλά η Οσασούνα πάει αποκλειστικά να παίξει άμυνα όπως σε όλα τα παιχνίδια της. Καλή η Λεβάντε με αρκετό ταλέντο μπροστά αλλά θα επιλέξω το Under 2,5. Η απουσία του Μπαρντί είναι πολύ σημαντική για τους γηπεδούχους. Δεν θα ασχοληθώ με το Εσπανιόλ-Βαγιαδολίδ.

Στην Segunda έχουμε το ντέρμπι κορυφής Αλμερία-Κάντιθ ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και επιθετικές ομάδες. Η Αλμερία έχει πολύ καλύτερη άμυνα από την Κάντιθ, αλλά είναι αρχή της σεζόν και δε νομίζω ότι και οι δύο θα καθίσουν στην άμυνα και θα περιμένουν. Στην Αλμερία αναμένουν πολύ κόσμο στο γήπεδο καθώς υπάρχει πολύ μεγάλος ενθουσιασμός για τη πορεία της ομάδας. Goal-goal βλέπω.

Το δεύτερο σημείο που μου άρεσε από την Segunda είναι ο άσος της Λα Κορούνια. Ομάδα που έχει τον κόσμο, την ιστορία αλλά και καλό ρόστερ για να βρίσκετε τόσο χαμηλά στην Segunda. Στην 20η θέση βρέθηκε η Ντέπορ μετά τη νέα ισοπαλία στην έδρα της Κάντιθ το οπ[οίο όμως σαν άσχημο αποτέλεσμα δεν μπορεί να λογιστεί με βάση τη φετινή εικόνα της Κάντιθ. Αντιμετωπίζει τη Μιραντές που δεν λέει και πολλά πράγματα ειδικά εκτός έδρας έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό. Άσος επανεκκίνησης για τη Ντέπορ.

Πρόταση:

Σεβίλλη-Σοσιεδάδ goal-goal 1,70
Ειμπάρ-Θέλτα goal-goal 1,75
Αλαβές-Μαγιόρκα over 5,5 κάρτες 2,22
Αλμερία-Κάντιθ goal-goal 2,10
Λα Κορούνια-Μιράντες 1 1,60

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρούσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς