18.8 C
Athens

Γερμανία: Με υψηλές αποδόσεις οι επιλογές του Σαββάτου

Μέτρια η χθεσινή ημέρα καθώς επιβεβαιώθηκαν 2/4 επιλογές.Η Λοριάν πέτυχε ακόμη μία νίκη ενώ στο Βερολίνο παρά το 0-0 του ημιχρόνου, Ουνιόν και Άιντραχτ επιβεβαίωσαν το g/g+over 2,5.Αντίθετα η Τρουά γνώρισε την ήττα παρότι προηγήθηκε ενώ και στο Μπίλεφελντ το σκορ έμεινε χαμηλά(0-1 η Στουτγκάρδη).

Με την αγαπημένη μας Γερμανία θα ασχοληθούμε σήμερα εκεί όπου πρώτα θέμα στα μέσα της χώρας είναι οι δηλώσεις του προέδρου της Μπάγερν Ούλι Χένες, ο οποίος ανέφερε πως αν ο Νόιερ δεν είναι ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, δεν θα επιτρέψει τους υπόλοιπους Γερμανός ποδοσφαιριστές της Μπάγερν να αγωνιστούν με την φανέλα των πάντσερ. Φανταστείτε να δημιουργούνταν ένα αντίστοιχο συμβάν στη χώρα μας τι ντόρος θα είχε δημιουργηθεί. Πάμε στα αμιγώς στοιχηματικά τώρα.

Στη Zweite liga θα ασχοληθώ με το διπλό του Αμβούργο στο Ρέγκενσμπουργκ. Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι και σε καλή απόδοση(πανώ από 1,80 μ.ο) θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Μετράνε 5 νίκες σε 7 παιχνίδια, σε 4 εκ των οποίων σημείωσαν από τρία τέρματα και πάνω και θέλουν να διατηρηθούν στην προνομιούχο πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ διαθέτει και το ειδικό βάρος σαν ομάδα αλλά και την απαιτούμενη ποιότητα. Η Ρέγκενσμπουργκ φαντάζει ιδανικός αντίπαλος καθώς μιλάμε για ένα αρκετά μέτριο σύνολο, έχοντας ξεκινήσει και ιδιαίτερα μέτρια(7 βαθμούς σε 7 παιχνίδια) το πρωτάθλημα.

Στη bundesliga το σημείο που ξεχώρισα είναι ο άσσος της Λειψία κόντρα στην Σάλκε αλλά επειδή η απόδοση είναι ιδιαίτερα χαμηλή θα τον κρατήσω μαζί με το under 4,5. Για την Λειψία τα έχω ξαναγράψει. Εξαιρετική ομάδα,εξαιρετικός προπονητής και εξαιρετικο ξεκίνημα καθώς μετράει 13 βαθμούς σε 5 παιχνίδια.Μάλιστα κόντρα στην Σάλκε επιστρέφει ο βασικός επιθετικός Πόουλσεν.Η εικόνα της Σάλκε δεν είναι τόσο καλή όσο μαρτυράνε οι 3 σερί νίκες καθώς τα αποτελέσματα την κολακεύουν! Οι βασιλικοί μπλε διαθέτουν ένα αρκετά μέτριο ρόστερ και βασίζονται κυρίως στην αμυντική τους γραμμή! Για την Λειψία ακολουθεί παιχνίδι champions league και θεωρώ πως δεν θα φορτσάρει.

Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω στην αναμέτρηση της Άουγκσμπουργκ κόντρα στην Λεβερκούζεν κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη προϊστορία των δυο ομάδων σε αυτο το γήπεδο καθώς μετράνε 7/8 g/g+over 2,5. Η Άουγκσμπουργκ μπορεί να έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα της τα φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα παρόλα αυτά έχει δεχτεί τουλάχιστον από ένα τέρμα σε κάθε παιχνίδι. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται ταιριάζει στη Λεβερκούζεν η οποία της αρέσει να βρίσκει χώρους με τους εξαιρετικούς παίχτες που διαθέτει στη μεσοεπιθετική της γραμμή. Πρώτη επιλογή το g/g+over 2,5 από κοντά και το 2+over 1,5.
Πολλά τέρματα αναμένεται να έχουν και τα παιχνίδια Πάτερμπορν-Μπάγερν και Ντόρτμουντ-Βέρντερ.

Και στα δύο παιχνίδια θεωρώ πως τα φαβορί δεν θα έχουν προβλήματα καθώς από την μία η Πάτερμπορν με την αμυντική της συμπεριφορά(14 τέρματα παθητικό σε 5 αγωνιστικές) και από την άλλη η ελειπέστατη Βέρντερ δύσκολα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι. Θα κρατήσω το 1+over 3,5 στο Ντόρτμουντ καθώς πιστεύω η Ντόρτμουντ θα ψάξει για μία πειστική νίκη μετά την ισοπαλία στη Φρανκφούρτη και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα πολλά και σημαντικά προβλήματα της Βέρντερ η οποία μπορεί να μην έχει στη διάθεση της τον πρώτο της σκόρερ Οσάκο παρόλα αυτά μπορεί να συνεισφέρει και αυτή στο σκοράρισμα. Εξάλλου πρόκειται για ζευγάρι το οποίο συνηθίζει να φέρνει μεγάλα σκορ τα τελευταία χρόνια καθώς μετράνε 11 σερί g/g και 10/11 over 2,5, ανεξαρτήτως έδρας.

Στο Σινσχάιμ και στην αναμέτρηση της Χόφενχαιμ κόντρα στη Γκλάντμπαχ θεωρώ το σετ αποδόσεων λάθος! Η φετινή Χόφενχαιμ δεν πείθει με τις μέχρι στιγμής εμφάνισης της και δεν έχει καμία σχέση με την περσινή καλοδουλεμένη μηχανή του Νάιγκελσμαν. Δεν είναι τυχαίο πως με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στην Βέρντερ την δεύτερη αγωνιστική όπου σημείωσε τρία τέρματα, στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει καν. Κύριο μέλημα της είναι η αμυντική συμπεριφορά. Από την άλλη η Γκλάντμπαχ προέρχεται από νίκη με ανατροπή κόντρα στη Φορτούνα ένα αποτέλεσμα που αναμένεται κυρίως χάρη στο τρόπο με τον οποίο επιτεύχθει να της δώσει ψυχολογία. Εκτός έδρας μάλιστα παρουσιάζεται ακόμη καλύτεροι καθώς στα δυο φετινά της ταξίδια μετράει ισάριθμες νίκες κόντρα σε Κολωνία και Μάιντζ αντίστοιχα. Θα πάω πιο συντηρητικά και θα κρατήσω το Χ2+under 3,5.

Επιλογες:

Ρέγκενσμπουργκ-Αμβούργο 2 (1,87)
Λειψία-Σάλκε 1+under 4,5 (2,10)
Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν g/g+over 2,5 (1,80)- 2+over 1,5 (1,80)
Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης 1+over 3,5(2,05)
Χόφενχαιμ-Γκλάντμπαχ Χ2+under 3,5 (2,45)

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς